Σπουδαία κίνηση του Ιβάν Σαββίδη
Η Θεσσαλία περνάει πολύ δύσκολες στιγμές. Πολλοί άνθρωποι έχασαν τις περιουσίες τους, ενώ πολλές περιοχές είναι χωρίς νερό και ηλεκτρικό εδώ και μέρες. Η αισχροκέρδεια έχει κάνει την εμφάνισή της, με πολλούς να πουλάνε το μπουκάλι νερού με 3 και 4 ευρώ. Ο Ιβάν Σαββίδης έδρασε άμεσα και στέλνει 32.000 φιάλες νερού στο Βόλο.
Με εντολή του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, 32.000 μπουκάλι του ενάμισι λίτρου στέλνονται άμεσα στην πόλη και τα χωριά του Βόλου, για να μοιραστούν στους πλημμυροπαθείς. Τη χορηγία κάνει ο επίσημος συνεργάτης του ΠΑΟΚ, η Σουρωτή.
«Για μία ακόμα φορά, με τη δωρεά αυτή, η Σουρωτή δίνει ελπίδα και κυρίως το μήνυμα ότι βρίσκεται αρωγός στο πλευρό των ανθρώπων, οι οποίοι δοκιμάστηκαν από την μανία της φύσης. Θέλουμε σαν εταιρεία να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Βόλου για την συνεργασία και ευχόμαστε άμεση αποκατάσταση στους πληγέντες», ανέφερε η CEO της εταιρείας, Φρίντα Μελετίδη.
ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ. ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ. ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.