ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

«Σοκ» στον ΠΑΟΚ με Σαμάτα! Τραυματίστηκε με την Εθνική Ομάδα!

O Αλί Σαμάτα βρίσκεται μαζί με την Εθνική ομάδα της Τανζανίας, στις υποχρεώσεις της για το Κόπα Άφρικα. Πριν την έναρξη της διοργάνωσης το ερχόμενο Σάββατο (13/1), ο επιθετικός του ΠΑΟΚ αποκόμισε ένα πρόβλημα τραυματισμού, που σήμανε συναγερμό στους Θεσσαλονικείς.

Ανησυχία προκλήθηκε στις τάξεις του Δικεφάλου του Βορρά, όπου οι άνθρωποι της ομάδας είδαν τον Σαμάτα να γίνεται αναγκαστική αλλαγή στο φιλικό παιχνίδι Τανζανία-Αίγυπτος. Ο 31χρονος φορ, αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο στο 52ο λεπτό, ύστερα από ενοχλήσεις που είχε στο αριστερό του γόνατο.

Το γεγονός επιβεβαίωσε, μέσω ανάρτησης στον λογαριασμό του στο Twitter, o Micky Jnr: «Ο Σαμάτα αποκόμισε έναν τραυματισμό στο παιχνίδι εναντίον της Αιγύπτου. Ας ελπίσουμε να μην είναι κάτι σοβαρό».

Χωρίς το πρόβλημα να φαίνεται, εκ πρώτης όψεως σοβαρό, μιας και ο παίκτης ταξίδεψε για την Ακτή Ελεφαντοστού, η επιβάρυνση που θα έχει στα παιχνίδια του ομίλου, είναι πιθανό να δυσχεράνει την κατάσταση.

Το τελευταίο που θα ήθελε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, είναι να δει έναν εκ των δύο επιθετικών του να επιστρέφει από τις υποχρεώσεις της εθνικής τραυματίας.

Δείτε το σχετικό tweet:

Mystery προσφορές* για σήμερα

Διάλεξε την προσφορά σου!

Casino