ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Σημαντική καταγγελία της Αμπερντίν

Η Αμπερντίν με ανάρτηση της στα social media, κατήγγειλε περιστατικό ρατσιστικής επίθεσης σε παίκτη της στην ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Οι Σκωτσέζοι, έγραψαν: «Κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ ο Παπ Χαμπίμπ Γκουέγ έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης. Ο Γκουέγ έχει τη συμπαράσταση όλων των συμπαικτών του και όλου του συλλόγου. Ως σύλλογος έχουμε μηδενική ανοχή σε οποιαδήποτε μορφή διάκρισης ή ρατσιστικής κακοποίησης».

Από την πλευρά τους, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ τόνιζαν ότι «ουδέποτε στην Τούμπα έχει υπάρξει ρατσιστική συμπεριφορά, η οποία δεν θα ήταν έτσι κι αλλιώς ανεκτή», προσθέτοντας ότι «το συγκεκριμένο περιστατικό είναι ξεκάθαρα προϊόν φαντασίας, καθώς δεν υπέπεσε στην αντίληψη κανενός επίσημου της διοργάνωσης.

Αντίθετα, ήταν εμφανής η προκλητική συμπεριφορά των αναπληρωματικών της Αμπερντίν στη φάση της ισοφάρισής τους και προς τιμήν τους οι φίλαθλοι δεν αντέδρασαν καθόλου».

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Mystery προσφορές* για σήμερα

Διάλεξε την προσφορά σου!

Casino