ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Σαφής ο Καρυπίδης για τελικό! Διάλογος με ΕΠΟ

Συνεχόμενες είναι οι επαφές του Θεόδωρου Καρυπίδη και της ΕΠΟ για τον ορισμό της έδρας του τελικού κυπέλλου.

Το κλίμα στον Άρη αναμένεται πανηγυρικό μέχρι και τις 18 Μαΐου, ημέρα που οι «κιτρινόμαυροι» θα επιχειρήσουν να διαψεύσουν τα προγνωστικά στοιχήματος απέναντι στον Παναθηναϊκό να κατακτήσουν το Κύπελλο Ελλάδος Betsson, το οποίο θα αποτελέσει και τον πρώτο τους τίτλο μετά από το 1970.

Πού θα το κάνουν αυτό, κανείς δεν ξέρει ακόμη. Η ΕΠΟ επιθυμεί το «ΟΑΚΑ», κάτι στο οποίο συμφωνεί προφανώς ο Παναθηναϊκός, όμως ο Άρης τάσσεται απόλυτα εναντίον αυτού του σεναρίου.

Οι Θεσσαλονικείς έχουν προτείνει ως έδρα την «Τούμπα» (κάτι που απέκλεισε ο ΠΑΟΚ με απάντησή του) και το «AEL FC Arena», που είναι ακόμη πάνω στο «τραπέζι».

Στόχος όλων, είναι να διεξαχθεί ο τελικός με παρουσία κόσμου στις εξέδρες. Αυτό είναι που εμποδίζει και το θέμα του Πανθεσσαλικού Σταδίου στο Βόλο (που προβλέπει η ΕΠΟ σε αυτή την περίπτωση), αφού ο Αχιλλέας Μπέος διαφωνεί να δεχτεί φιλάθλους στην πόλη, κυρίως λόγω των γεγονότων τα παλαιότερα χρόνια στο ίδιο γήπεδο.

Εκεί στέκεται και ο Θεόδωρος Καρυπίδης, στις συνομιλίες του με τους ανθρώπους της ΕΠΟ. Ο ισχυρός άνδρας των «κιτρινόμαυρων» ζητά να ξεκινήσουν οι συζητήσεις με τον Δήμαρχο της θεσσαλικής πρωτεύουσας, προκειμένου το Πανθεσσαλικό να φιλοξενήσει τον τελικό με φιλάθλους και των δύο ομάδων στις κερκίδες.

Το μόνο σίγουρο, είναι ότι έχουμε δρόμο ακόμη μπροστά μας. Αυτό που απασχολεί τον Άκη Μάντζιο τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι η αναμέτρηση της «Τούμπας» για το κουπόνι της Κυριακής (10/3, 21:00) με τον ΠΑΟΚ για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League.

Mystery προσφορές* για σήμερα

Διάλεξε την προσφορά σου!

Casino