Ρεσιτάλ Αταμάν, τα έχωσε στους δημοσιογράφους
Ο Εργκίν Αταμάν, ήταν για ακόμη μία φορά επικριτικός στις δηλώσεις του, μετά το παιχνίδι με την Μπάγερν.
Ο Τούρκος προπονητής δήλωσε τα εξής:
«Είμαι χαρούμενος για την πρώτη νίκη μου με τον Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα. Δεν παίξαμε καλά αλλά η νίκη έχει τη σημασία της.
Ο Μαντζούκας είναι νέος παίκτης και πήγε πολύ καλά απόψε. Μας λείπουν παίκτες και αυτό μας στοίχισε στα λάθη, τις ασίστ αλλά και τα ριμπάουντ.
Ήμασταν 8 ώρες στο γήπεδο, κάναμε 1,5 ώρα προπόνηση. Δεν είμαι ηλίθιος να τους κάνω 8 ώρες προπόνηση. Την υπόλοιπη βλέπαμε τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και το Μαρούσι. Αυτή είναι η αλήθεια και όχι όσα λέγονται στα social media. Γράψτε την αλήθεια!
Αυτή είναι η δουλειά μας και απόψε βελτιώσαμε κάποια πράγματα!».
ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ!
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα