Φτωχό το σημερινό πρόγραμμα του Γιούροκαπ, αφού μόλις οι τρεις από τους δώδεκα αγώνες της δεύτερης αγωνιστικής διεξάγονται απόψε.
Πρώτο τζάμπολ στις 20:15, με την Νταρουσάφακα να περιμένει τη Ναντέρ στο πλαίσιο του τρίτου γκρουπ. Όπως είναι λογικό καμία εκ τω δύο δεν είναι ακόμη στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας. Οι Τούρκοι μπήκαν με φόρα στη διοργάνωση και πέρασαν από την έδρα της Τσεντεβίτα. Την ίδια ώρα, η Ναντέρ ξεπερνούσε χωρίς μεγάλη δυσκολία το εμπόδιο της Μπανταλόνα για να κάνει το 1-0. Η έδρα και η ποιοτική ανωτερότητα κάνει τους Τούρκους φαβορί της αναμέτρησης, ωστόσο παρουσιάζουν σημαντική αστάθεια. Ερχονται από την εντός έδρας ήττα – σοκ κόντρα στην Μπούρσασπορ, αποτέλεσμα που τους προσγείωσε. Και η Ναντέρ πάντως είναι εντελώς αναξιόπιστη όταν απομακρύνεται από το σπίτι της. Με τα δεδομένα αυτά, απέχουμε.
Betshop: Υψηλές αποδόσεις σε όλα τα αθλήματα, ασφαλή κατάθεση και γρήγορη ανάληψη (21+)
Στις 21:00 αρχίζει η αναμέτρηση του Βελιγραδίου, με την Παρτιζάν να περιμένει την Τόφας. Άλλες δύο ομάδες που μπήκαν στη διοργάνωση με νίκες. Οι Σέρβοι πέρασαν από την έδρα της Βενέτσια στο ξεκίνημα του δεύτερου ομίλου (63-66), δείχνοντας πως βρίσκονται σε εξαιρετική φάση. Αλλωστε και εντός των τειχών είναι πειστικοί με 4/4. Σε καλό μομέντουμ και η Τόφας, που δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα με αντίπαλο τη Λιμόζ (84-71). Ηρθε και το άνετο 123-80 επί της Σιγκορτάμ να δείξει την ετοιμότητά της. Μιλάμε για δύο σύνολα που τρέχουν με επιτυχία το παρκέ όταν βρουν ευκαιρία και το line των 160,5 φαντάζει προσπελάσιμο.
Οι μεγάλες διοργανώσεις είναι στη Novibet
Για τον ίδιο όμιλο, Μπανταλόνα και Μπρέσια συγκρούονται στις 21:45. Την παρθενική τους νίκη στη σεζόν αναζητούν οι Καταλανοί, έχοντας 0/3 στην ACB. Παράλληλα, ηττήθηκαν και από τη Ναντέρ στην πρεμιέρα του Γιούροκαπ. Η Μπρέσια από την άλλη δείχνει σε σαφώς καλύτερο φεγγάρι. Μπήκε στη σεζόν με 3/3 σε Ιταλία και Ευρώπη, πριν ηττηθεί εύκολα από την Μπρίντιζι το βράδυ του Σαββάτου. Παρά το μέτριο ξεκίνημά της, είναι δεδομένο πως η Μπανταλόνα θα αρχίσει να ανεβάζει στροφές, αφού μόνο κακό δεν μπορεί να θεωρηθεί το ρόστερ της. Επιλέγεται ο άσος σε αυτή την περίπτωση.
Νίκος Κοτσαρίνης