Ποντένσε: Με το στυλό στο χέρι…
Ο Ντάνιελ Ποντένσε έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στον Ολυμπιακό και την επόμενη σεζόν, κάτι που είναι πλέον πιθανό να πραγματοποιηθεί.
Οι παίκτες του Ολυμπιακού επέστρεψαν σήμερα Τρίτη (19/3) στις προπονήσεις, μετά το τετραήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Μεντιλίμπαρ. Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκινούν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στην «ΟΠΑΠ Αρένα» στο κουπόνι της Stoiximan Super League (31/3, 20:30).
Κομβικό ρόλο σε αυτό το παιχνίδι (όπως και σε όλα τα υπόλοιπα), θα παίξει ο Ντάνιελ Ποντένσε. Ο Πορτογάλος έχει βρει τον καλύτερό του αυτό υπό τον Βάσκο τεχνικό και αυτό αποτυπώνεται στο χορτάρι: στα οκτώ παιχνίδια του Μεντιλίμπαρ στον πάγκο της ομάδος, έχει σημειώσει δύο γκολ και πέντε ασίστ, με τη συνολική του εικόνα στο γήπεδο να είναι εξαιρετική.
Αυτό έχει κάνει τη διοίκηση του συλλόγου να σκέφτεται πολύ σοβαρά την πληρωμή της ρήτρας του στη Γουλβς, από την οποία είναι δανεικός. Το ποσό που πρέπει να καταβληθεί είναι στα πέντε εκατομμύρια ευρώ και αυτή τη στιγμή, τα δεδομένα είναι υπέρ της παραμονής του 28χρονου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
Μάλιστα, οι διεργασίες για την κατεύθυνση αυτή φαίνεται να έχουν ήδη ξεκινήσει και το επόμενο διάστημα αναμένεται να έχουμε εξελίξεις.
Ο Ποντένσε θα είναι κομβικός στην προσπάθεια του Ολυμπιακού να ανατρέψει τα προγνωστικά στοιχήματος και να κατακτήσει το πρωτάθλημα, αλλά και να προκριθεί στα ημιτελικά του Conference League, όπου θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Φενέρμπαχτσε (θα αγωνιστεί στη ρεβάνς της Κωνσταντινούπολης, λόγω τιμωρίας καρτών).