Όλο και πιο κοντά η παραμονή του Μεϊτέ!
Όσο πλησιάζουμε στο τέλος των πλέι οφ της Stoiximan Super League, ο ΠΑΟΚ καλείται να ρίχνει «κλεφτές» ματιές σε πιθανές προσθήκες του ρόστερ του. Μία εσωτερική μεταγραφή αναμένεται να είναι αυτή του Σουαλιό Μεϊτέ.
Ο ΠΑΟΚ διέψευσε τα προγνωστικά στοιχήματος, φεύγοντας νικητής από το «Απόστολος Νικολαΐδης» με 3-2 κόντρα στον Παναθηναϊκό για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος, έχοντας σε εξαιρετική ημέρα τον Μεϊτέ.
Ο 30χρονος μέσος αποτέλεσε σημείο αναφοράς στον «ασπρόμαυρο» άξονα, ενώ από δική του ενέργεια προήλθε το δεύτερο γκολ του Μπράντον Τόμας. Η παρουσία του στα χαφ του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι καθοριστική σε κάθε αναμέτρηση, γεγονός που ίσως οδηγήσει και στην παραμονή του στην «Τούμπα».
Να θυμίσουμε πως ο Γάλλος είναι δανεικός από τη Μπενφίκα έως το τέλος της τρέχουσας σεζόν με ρήτρα αγοράς τα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ. Ποσό αρκετά προσιτό για τη διοίκηση του συλλόγου, σύμφωνα και με τις επιδόσεις του ίδιου στις υποχρώσεις της ομάδος στο κουπόνι ΟΠΑΠ.
Μάλιστα, με βάση τα τωρινά δεδομένα αυτή θα καταβληθεί στους «Αετούς», ενώ υπάρχει προθεσμία για την όποια ενημέρωση των Πορτογάλων από τους Θεσσαλονικείς μέχρι τις 30 Απριλίου.
Ο ίδιος ο Μεϊτέ αναφέρθηκε στο SDNA για το ζήτημα της παραμονής του στην ομάδα. Δείτε τι είπε:
Για τις επικείμενες επαφές του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα για την μεταγραφή του, γεγονός που απασχόλησε και τους Πορτογάλους: «Θέλω να τελειώσουμε την σεζόν καλά, έχουμε δύο ανοιχτές διοργανώσεις και θέλω να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να πετύχει τους στόχους του, μετά θα δούμε τέτοια ζητήματα»
Όσο για το αν θα ήθελε ο ίδιος να μείνει; «Γιατί όχι;».