Ο Σαββίδης «κλέβει» εξτρέμ από την ΑΕΚ (vid)
Στόχο της ΑΕΚ έχει βάλει στο «μάτι» ο ΠΑΟΚ ενόψει της ερχόμενης μεταγραφικής περιόδου.
Το μεγάλο στοίχημα για τον ΠΑΟΚ είναι αναμφίβολα η είσοδος στο League Phase του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία του. Προς αυτή την κατεύθυνση αναζητούνται και οι κατάλληλες λύσεις που θα ενισχύσουν το ρόστερ.
Μία από αυτές είναι και ο Σέζαρ Ουέρτα της Πούμας, που φαίνεται να απασχολεί τα τελευταία 24ωρα την ΑΕΚ. Ο 23χρονος αγωνίζεται στην ομάδα του Μεξικού από το 2022 και δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2025.
Η χρηματιστηριακή του αξία είναι στα πέντε εκατομμύρια ευρώ, ενώ στην πατρίδα του γίνεται λόγος για έντονο «ασπρόμαυρο» ενδιαφέρον.
Τη φετινή σεζόν έχει σημειώσει 11 γκολ και εννέα ασίστ σε 38 εμφανίσεις για τους αγώνες στο κουπόνι όλων των διοργανώσεων, ενώ αυτή τη στιγμή είναι στο Κόπα Αμέρικα με την Εθνική του ομάδα.
Μετά το τέλος της διοργάνωσης θα δούμε και ποιες είναι οι προθέσεις, τόσο του ίδιου του παίκτη, όσο και των δύο ελληνικών ομάδων.