ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ο άνθρωπος της ΑΕΚ που ανέδειξε τον Σρέντερ

Ο Κώστας Φλεβαράκης, ο οποίος έχει προπονήσει την ΑΕΚ την διετία 2010-12, είχε αναλάβει την Μπράουνσβαϊγκ το 2012. Ο Έλληνας προπονητής είχε τον νεαρό τότε Ντένις Σρέντερ στο ρόστερ του.

Στη συνέντευξή του είπε αρκετά πράγματα για εκείνη την περίοδο: «Μου είπαν θα τον έχεις δωδέκατο παίκτη, απλά για να συμπληρώνει την ομάδα. Δεν ήθελαν να του δώσουν ευκαιρία και ήθελε να φύγει. Τα ίδια γίνονταν και με τον Ντάνιελ Τάις, τον οποίο δεν πρόλαβα να μεταπείσω. Του μίλησα… Του είπα ότι τον υπολογίζω.

Με πίστεψε κι έμεινε στην ομάδα όπου του έδωσα χρόνο. Την προηγούμενη χρονιά έπαιζε στην δεύτερη κατηγορία, στη θυγατρική ομάδα της Μπράουνσβάιγκ. Με μένα έπαιξε τριάντα λεπτά στο Μόναχο, απέναντι στον Ράις κι έγινε άλλος παίκτης στα 19 του χρόνια. Τον Τάις δεν κατάφερα να τον κρατήσω. Παρότι τον έπεισα με όσα του είπα, είχε ήδη συμφωνήσει με την Ουλμ».

«Είναι πρωτοφανές ότι μετά από μια χρονιά καλή, πέταξε για το ΝΒΑ. Τα χαρακτηριστικά του ήταν για εκεί βέβαια. Ήμουν και καλός και αυστηρός μαζί του…Έφαγε πάγκο και δύο – τρεις αγώνες σερί για να στρώσει, είναι δύσκολη ηλικία. Πάντως σε συνεντεύξεις του στην Αμερική αλλά και στη Γερμανία με αναφέρει συνέχεια ως τον προπονητή που του άλλαξα την καριέρα».

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ. ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ. ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Mystery προσφορές* για σήμερα

Διάλεξε την προσφορά σου!

Casino