Ο Αλμέιδα ζητάει, ο Μελισσανίδης πληρώνει!
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει δώσει τα «κλειδιά» της ΑΕΚ στον Ματίας Αλμέιδα και δεν είναι διατεθειμένος να του χαλάσει χατίρι σε καμία μεταγραφική επιθυμία.
Κέρδισε ένα Playstation 5 από Kingbet και Ν1 Casino!
Δεν θα είναι υπερβολή να πούμε πως ο Αλμέιδα έχει ήδη κερδίσει μία θέση στο πάνθεον των προπονητών της ΑΕΚ. Τα επιτεύγματά του με την «Ένωση» και το «δέσιμό» του με τη διοίκηση και τον κόσμο τον έχουν κάνει να μπει στις καρδιές όλων των ανθρώπων του συλλόγου.
Κορυφαίος όλων, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος είναι μεγάλος λάτρης του «Πελάδο» και δεν φέρνει καμία αντίρρηση να πληρώσει για όποιον παίκτη ζητήσει ο Αργεντίνος.
Σε αυτό στάθηκε και ο Κώστας Κετσεντζόγλου στον ραδιοφωνικό «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM. Ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ αναφέρθηκε σε αυτή τη σχέση των δύο ανδρών, ενώ παράλληλα τόνισε πως το μέλλον της ομάδος είναι σε ασφαλή χέρια, ανεξαρτήτως αν θα επιβεβαιωθούν οι στοιχηματικές εταιρίες που δίνουν φαβορί τους «κιτρινόμαυρους» μαζί με τον ΠΑΟΚ για τον τίτλο.
Δείτε τα λεγόμενά του:
«Ο Μελισσανίδης έχει λατρεία στον Αλμέιδα. Ό,τι κι αν γίνει στο φετινό πρωτάθλημα, το μέλλον της ΑΕΚ θα είναι καλό. Σε όλα τα επίπεδα, τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι, όσο και στο οικονομικό. Ο Μελισσανίδης δεν έχει πρόβλημα να πληρώσει για τις μεταγραφές που κρίνει ο προπονητής ότι θα βοηθήσουν την ομάδα, γιατί έχει την εμπιστοσύνη ότι δεν γίνεται τίποτα στην τύχη και πως θα πιάσουν τόπο τα χρήματα».