ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Νέα καθοριστική εξέλιξη με Μίχαϊλιουκ

Ο Παναθηναϊκός έκανε όση υπομονή μπορούσε, περιμένοντας τις εξελίξεις από το μέτωπο του Σβι Μίχαϊλιουκ. Τόσο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος όσο και ο Εργκίν Αταμάν έβλεπαν στον Ουκρανό τον παίκτη που θα μπορέσει να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα, όμως οι τελευταίες εξελίξεις δείχνουν ότι πρέπει να αναζητηθεί άλλη λύση.

Ο παίκτης εντυπωσίασε στα φιλικά προετοιμασίας των Σέλτικς και θα είναι, όπως φαίνεται, ένας από τους 15 του τελικού ρόστερ.

Αν είχε κοπεί από την ομάδα της Βοστώνης, τότε είναι δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός θα έκανε γερό μπάσιμο για την περίπτωσή του, ειδικά μετά και τον τραυματισμό του Ιωάννη Παπαπέτρου, που κάνει επιτακτική την εύρεση σμολ φόργουορντ. Ο Μίχαϊλιουκ παίζει με την ίδια ευχέρεια στο «2» και στο «3», οπότε θα ήταν… ταμάμ για τα πλάνα του Αταμάν.

Ο παίκτης έχει εξασφαλισμένα 200.000 δολάρια, ενώ αν δεν κοπεί από το ρόστερ μέχρι και τις 25 Οκτωβρίου, τότε εξασφαλίζει τουλάχιστον τα μισά από το συμβόλαιο 2,3 εκατομμυρίων δολαρίων που υπέγραψε. Για να πάρει ολόκληρο το ποσό, θα πρέπει να βρίσκεται σε ρόστερ ομάδας του ΝΒΑ (είτε στη Βοστώνη, είτε σε άλλο αν πάει με ανταλλαγή) στις 7 Ιανουαρίου.

Με δεδομένο ότι πρέπει ο ίδιος να καλύψει την εφορία, ουσιαστικά στα χέρια του θα πάρει περίπου 1,5 εκατομμύριο δολάρια. Παρόμοιο συμβόλαιο θα μπορούσε να βρει στην Ευρώπη, έχοντας και πρωταγωνιστικό ρόλο. Οπότε δεν είναι τα λεφτά που τον καίει. Ο Μίχαϊλιουκ ξέρει καλά ότι αν βγάλει τη σεζόν στο ΝΒΑ θα έχει δικαίωμα και στη σύνταξη, μελλοντικά, αλλά και να αιτηθεί αμερικανική υπηκοότητα, κάτι που δείχνει να θέλει όσο τίποτα.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ!

 *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Mystery προσφορές* για σήμερα

Διάλεξε την προσφορά σου!

Casino