Με τόσα φεύγει ο Μορόν! Μόνο εκεί θα πάει
Η σεζόν του Λορέν Μορόν με τη φανέλα του Άρη αναμένεται να γεμίσει τα ταμεία του συλλόγου, ενώ ένας είναι ο πιθανός προορισμός, όπως αναφέρει σχετικό ρεπορτάζ.
Αν έπρεπε οι φίλοι του Άρη να επιλέξουν τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή της ομάδος τους, βάσει εμφανίσεων στο κουπόνι ΟΠΑΠ, τότε θα μιλάγαμε για συντριπτικά ποσοστά υπέρ του Λορέν Μορόν. Ο Ισπανός έχει πάρει στους ώμους του την «κιτρινόμαυρη» επίθεση και την οδηγεί με 18 τέρματα και τέσσερις ασίστ.
Αναπόφευκτα θα υπάρξει ενδιαφέρον από το εξωτερικό το επόμενο διάστημα, ενώ ήδη η Τράμπζονσπορ έχει θέσει τον 30χρονο στη μεταγραφική της λίστα. Ωστόσο, τα τρία εκατομμύρια που προσφέρει η τουρκική ομάδα δεν καλύπτουν ούτε κατά το ήμισυ τις απαιτήσεις της διοίκησης.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Sportime, η αρχική τιμή συζήτησης για τον ποδοσφαιριστή ξεκινά από τα οκτώ εκατομμύρια ευρώ, ποσό το οποίο ο Θεόδωρος Καρυπίδης δεν σκέφτεται να κατεβάσει. Όταν λέμε ξεκινά από τα οκτώ, μόνο προς τα πάνω μπορεί να ανέβει και δεν υπάρχουν σκέψεις για χαμηλότερα.
Επιπλέον, πάντα όπως λέει το εν λόγω ρεπορτάζ, η επικρατέστερος επόμενος σταθμός της καριέρας του, είναι η Σαουδική Αραβία. Λογικό αν το σκεφτεί κανείς, διότι τόσα χρήματα για παίκτη του Άρη δεν έχουν ξαναδοθεί, την ώρα που οι ακριβότερες πωλήσεις κυμαίνονται στα πέντε εκατομμύρια ευρώ (Καμαρά και Πάλμα).
Ότι είναι να γίνει πάντως, θα συζητηθεί μετά το πέρας του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος. Εκεί, ο Άρης θα επιχειρήσει να διαψεύσει τις στοιχηματικές εταιρίες και να φτάσει στην πολυπόθητη κατάκτηση του τροπαίου.