Κοντά σε όνομα «βόμβα» ο Παναθηναϊκός (vid)
Πολύ κοντά στην υπογραφή ενός παίκτη από το NBA είναι ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με δημοσίευμα.
Ο Εργκίν Αταμάν σχεδιάζει το ρόστερ της επόμενης περιόδου, την ώρα που οι στοιχηματικές εταιρίες χρίζουν τον Παναθηναϊκό φαβορί για την κατάκτηση και της νέας Euroleague.
Οι «πράσινοι» εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις για ενίσχυση, με τον Ντάνιελ Τάις να είναι ανάμεσα στους υποψηφίους, όπως αναφέρει το «Inside Euroleague»:
«Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Ντάνιελ Τάις. Ο Γερμανός είναι ο σημαντικός παίκτης που είχε αποκαλύψει νωρίτερα ο Αταμάν. Δεν έχει κλείσει ακόμα το deal αλλά το πιθανότερο είναι να ολοκληρωθεί».
Να σημειωθεί, ότι ο Τούρκος προπονητής προανήγγειλε επί της ουσίας μία μεγάλη μεταγραφή και τα ονόματα άρχισαν να έρχονται στην επιφάνεια σωρηδόν.
Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο 32χρονος Γερμανός σέντερ σημείωσε 6,3 πόντους, 4,1 ριμπάουντ, 1,0 ασίστ και 0,9 «κοψίματα» σε 16,9 λεπτά συμμετοχής ανά παιχνίδι στο κουπόνι του NBA.