«Κλείδωσε» η πρώτη αποχώρηση στον ΠΑΟΚ
Μία άστοχη μεταγραφή του περασμένου καλοκαιριού στον ΠΑΟΚ, όπως φαίνεται από την τρέχουσα σεζόν, αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τη Θεσσαλονίκη στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου.
Ο ΠΑΟΚ παραμένει πρώτος στη βαθμολογία της Σούπερ Λιγκ και συνεχίζει την προσπάθειά του να διαψεύσει τα προγνωστικά στοιχήματος και να κατακτήσει τον τίτλο.
Παράλληλα, αρχίζουν σιγά σιγά και οι διεργασίες για τη διαμόρφωση του ρόστερ της επόμενης σεζόν. Μέλος αυτού δεν θα είναι ο Μάρκος Αντόνιο, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.
Ο 23χρονος Βραζιλιάνος ήρθε στον «Δικέφαλο» από τη Λάτσιο στην αρχή της φετινής περιόδου. Ο μέσος των «Μπιανκοσελέστι» δεν έχει δικαιώσει τις υψηλές προσδοκίες των ανθρώπων του ΠΑΟΚ.
Τα προβλήματα τραυματισμών στο πρώτο μισό της σεζόν, τον έχουν περιορίσει στις μόλις 15 εμφανίσεις στο φετινό κουπόνι ΟΠΑΠ της Σούπερ Λιγκ του Κυπέλλου και του Κόνφερενς Λιγκ.
Ο δανεισμός του στους «ασπρόμαυρους» εκπνέει τον Ιούνιο και με δεδομένο πως η ρήτρα αγοράς του κυμαίνεται στα έξι εκατομμύρια ευρώ, μοιάζει απίθανο να παραμείνει στο ρόστερ του Ραζβάν Λουτσέσκου και μετά το καλοκαίρι.
Συνεπώς, θα επιστρέψει στη Ρώμη μετά τη λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ.