«Κλείδωσε» η επόμενη κίνηση της ΑΕΚ!
Ειλημμένη είναι η απόφαση των ανθρώπων της Ένωσης για απόκτηση παίκτη τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ήδη η ομάδα σκάουτινγκ της ΑΕΚ έχει πιάσει δουλειά και αυτό έχει την εξήγησή του.
Ο «δικέφαλος» θα χάσει ταυτόχρονα Χατζισαφί και Μοχαμάντι, οι οποίοι θα βρίσκονται στην αποστολή του Ιράν για το κύπελλο Ασίας που θα λάβει χώρα περί τα μέσα του Γενάρη. Όπερ σημαίνει ότι η Ένωση θα ξεμείνει από αριστερό μπακ εκείνη την περίοδο.
ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ!
Γίνονται, λοιπόν, συζητήσεις εντός της ομάδας για απόκτηση αριστερού οπισθοφύλακα, είτε με αγορά ποδοσφαιριστή, είτε με δανεισμό. Το τελευταίο σενάριο, βέβαια, δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, καθώς η ΑΕΚ δε συνηθίζει να ακολουθεί αυτή την πολιτική στις μεταγραφές της.
Άλλωστε, τα συμβόλαια των Χατζισαφί και Μοχαμάντι λήγουν το καλοκαίρι του 2024 και η Ένωση θέλει να είναι προετοιμασμένη για κάθε ενδεχόμενο, αν και θεωρείται δεδομένη η ανανέωση του Χατζισαφί για έναν ακόμη χρόνο.
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα