ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Καθαρίζει ο… ψηλός για Πέισερς

Ισοπεδωτικός ο Καντέρ. Ο Τούρκος έκανε ρεκόρ καριέρας χθες μαζεύοντας συνολικά 30 ριμπάουντ και πληρώνοντας πανεύκολα την επιλογή του over 11.5 ριμπάουντ μόνο από τα (12) επιθετικά που μάζεψε! 

Το σημερινό πρόγραμμα στο ΝΒΑ περιλαμβάνει μερικά ενδιαφέροντα ζευγάρια. Για αρχή το Νάγκετς-Σέλτικς στις 22.00, το οποίο όμως δεν πιάνεται στοιχηματικά μέχρι να ξεκαθαριστεί αν παίξουν οι Τέιτουμ και Μπράουν, που δίνονται αμφίβολοι. 

Οι Ράπτορς αν και αποδεκατισμένοι χθες έδειξαν σφυγμό στο Κλίβελαντ, κερδίζοντας με 115-135 τους Καβς και απόψε αναμετρώνται με τους σκληροτράχηλους Νικς, σε ένα ματς που είναι σημαντικό για αμφότερες και μπορεί να πέσουν κορμιά. Το ρεπορτάζ για σήμερα θέλει τον Λάουρι να επιστρέφει, τον Βαν Φλιτ να εξακολουθεί να απουσιάζει, τον Σιάκαμ μάλλον διαθέσιμο αφού χθες δεν έπαιξε για λόγους ξεκούρασης, ενώ ίσως δούμε να ντεμπουτάρει ο Μπιρτς (πρώην σέντερ του Ολυμπιακού), που έμεινε ελεύθερος πρόσφατα από τους Μάτζικ.

Τέλος, οι Κλίπερς στο βατό ματς με τους Πίστονς θα στερηθούν τον Λέοναρντ και οι Χιτ στο Πόρτλαντ με τους Μπλέιζερς δεν θα έχουν τον Ολαντίπο, με τον Χίροου να είναι αμφίβολος. Ακρως ενδιαφέρουσα μάχη αυτή των Γκρίζλις με τους Πέισερς, από την οποία προέρχεται και η μοναδική πρόταση στα προγνωστικά ΝΒΑ.

ΓΚΡΙΖΛΙΣ – ΠΕΪΣΕΡΣ (03:00)

Μία μικρή παρένθεση. Οσο πλησιάζουμε προς το τέλος της κανονικής σεζόν οι προπονητές πολλών ομάδων θα έχουν στον νου τους τη διαχείριση του χρόνου των καλύτερων παικτών τους. Το λεγόμενο load management δηλαδή για να παρουσιαστούν αυτοί όσο το δυνατόν πιο φρέσκοι και καλύτερα προετοιμασμένοι ενόψει των κρίσιμων αγώνων της σεζόν. Και για αυτό ακριβώς τον λόγο δυσκολεύει πολύ το τοπίο στα ειδικά παικτών και θα είμαι ακόμα πιο φειδωλός στη διαλογή.

Πάμε και στο «ψητό», όπου θα στηρίξω άλλη μια φορά παίκτη όσον αφορά την επίδοσή του στα ριμπάουντ. Οι Πέισερς θα στερηθούν τις υπηρεσίες του βασικού σέντερ, Μάιλς Τέρνερ για 3ο σερί ματς. 

Συνολικά έχει λείψει σε πέντε, στα 4/5 που έδωσε το «παρών» ο Σαμπόνις χωρίς το έτερον ήμισυ στη front line της ομάδας, μάζεψε 9, 10, 14 και 15 στο πιο πρόσφατο απέναντι στους Μάτζικ σε 33 λεπτά συμμετοχής. 

Αν ο προπονητής τους, Μπιόρκγκρεν ξεκινήσει με την ίδια 5άδα όπως στο προηγούμενο μιλάμε στην ουσία για 3 γκαρντ (Σάμνερ, Μπρόγκτον, ΛεΒερ), έναν φόργουορντ (Τζάστιν Χόλιντεϊ) και τον Σαμπόνις που θα είναι ο μοναδικός ψηλός.

Μέχρι στιγμής στη σεζόν μετράει 11.4 ριμπάουντ μ.ο. και το 11.5 σε αποδόσεις διπλασιασμού που προσφέρεται απόψε το over το θεωρώ ναι μεν δίκαιο αλλά εφικτό. Οι Γκρίζλις πάντως λόγω του επιβλητικού Βαλαντσιούνας είναι εξαιρετικοί στην προστασία της ρακέτας τους, αλλά και αρκετά αποδοτικοί στα επιθετικά ριμπάουντ. 

Ο Λιθουανός σέντερ των Πέισερς πάντως ως επί το πλείστον στηρίζεται στα αμυντικά που μαζεύει από χαμένα σουτ αντιπάλων και δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση έναν ψηλό τύπου Καντέρ, που διεκδικεί κάθε χαμένο σουτ και στις δύο ρακέτες. Στο προηγούμενο φετινό μεταξύ τους ο Σαμπόνις πήρε τα 13 (με 4 επιθετικά) από τα 42 συνολικά των Πέισερς, με τον απόντα Τέρνερ να μαζεύει επίσης διψήφιο αριθμό (11 ριμπάουντ).

Οι υπόλοιποι αγώνες:

ΧΟΡΝΕΤΣ – ΧΟΚΣ (20:00)
ΝΑΓΚΕΤΣ – ΣΕΛΤΙΚΣ (22:00)
ΚΑΒΑΛΙΕΡΣ – ΠΕΛΙΚΑΝΣ (02:00)
ΜΑΤΖΙΚ – ΜΠΑΚΣ (02:00)
ΜΑΒΕΡΙΚΣ – ΣΠΕΡΣ (03:00)
ΤΙΜΠΕΡΓΟΥΛΒΣ – ΜΠΟΥΛΣ (03:00)
ΝΙΚΣ – ΡΑΠΤΟΡΣ (03:00)
ΚΛΙΠΕΡΣ – ΠΙΣΤΟΝΣ (05:00)
ΜΠΛΕΪΖΕΡΣ – ΧΙΤ (05:00)

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ  
3:00 ΓΚΡΙΖΛΙΣ – ΠΕΪΣΕΡΣ Bet365    15
Over 11.5 ριμπάουντ Σαμπόνις @ 2.00    

Ερμής Καραουλάνης
 

Mystery προσφορές* για σήμερα

Διάλεξε την προσφορά σου!

Casino