Ιταλικό «μεγαθήριο» θέλει τον Αλμέιδα!
Στο στόχαστρο της Λάτσιο φαίνεται να είναι ο Ματίας Αλμέιδα, σύμφωνα με δημοσίευμα στο «X» από την Ιταλία.
Η φετινή πορεία της ΑΕΚ προς τον τίτλο της Stoiximan Super League φέρει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του Ματίας Αλμέιδα για μία ακόμη σεζόν. Ο Αργεντίνος τεχνικός θέλει να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά στοιχήματος με την «Ένωση» και να κατακτήσει το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα.
Η θητεία του στους «κιτρινόμαυρους» έχει κάνει την Τσίβας να παρακολουθεί έντονα την περίπτωσή του, όμως πιο πρόσφατα στο παιχνίδι μπήκε και η Λάτσιο. Όπως αναφέρει το «The Laziali» στο «X»:
«Ο Μαουρίτσιο Σάρρι αναμένεται να αποχωρήσει από τη Λάτσιο στο τέλος της σεζόν, παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2025. Οι πιθανοί αντικαταστάτες είναι οι Τούντορ, Παλαντίνο, Τζιλαρντίνο, Κονσεϊσάο, Αλμέιδα και Σκαλόνι».
Ο «Πελάδο» είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από τη θητεία του στην «ΟΠΑΠ Αρένα» και δεν σκοπεύει να μετακομίσει, τουλάχιστον άμεσα.
Συνεπώς, κλείνει τα αυτιά του στις ευρωπαϊκές (και όχι μόνο) σειρήνες και επικεντρώνεται στις υποχρεώσεις της ΑΕΚ για το κουπόνι της Stoiximan Super League, με μόνο στόχο τη back to back κατάκτηση του τίτλου.
Δείτε το tweet:
🔄 Maurizio #Sarri is expected to leave #Lazio at the end of the season, despite having a contract until June 2025. Possible replacements include #Tudor, #Palladino, #Gilardino, #Conceicao, #Almeyda, and #Scaloni [H/T @CorSport].https://t.co/UxVw8joT6O
— The Laziali (@The_Laziali) March 7, 2024