Η ατακάρα του Άμραμπατ για το γκολ του Βίντα
Η ΑΕΚ κατάφερε εν τέλει να πάρει την ισοπαλία με τον Άγιαξ, ισοφαρίζοντας στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού σε 1-1. Ο Νορντίν Άμραμπατ στις δηλώσεις του, ανέφερε πως πονούσε στον δεξιό αστράγαλο για αυτό έβγαλε τη σέντρα με το αριστερό του πόδι, στο γκολ της ισοφάρισης.
Αναλυτικά όσα είπε ο Μαροκινός:
Για τις δυσκολίες του αγώνα: «Δεν είναι εύκολο να βρεθείς πίσω στο σκορ. Ο Άγιαξ έχει ποιότητα. Φτιάξαμε φάσεις, θα μπορούσαμε και ένα δεύτερο γκολ, τα έκανε όλα τέλεια ο Γιονσον, δεν πειράζει. Ένα μεγάλο ευχαριστώ θέλω να πω στον κόσμο που μας στήριξε, δημιούργησε αυτή την ατμόσφαιρα.Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε από την πλευρά μας τη δουλειά μας».
Για την ασίστ με το αριστερό και το ότι η ΑΕΚ έφτασε κοντά στη νίκη: «Είχα έναν πόνο στον δεξιό αστράγαλο γι’ αυτό έκανα σέντρα με το αριστερό! Όταν είσαι 1-1 και νιώθεις αυτή την ενέργεια και τον κόσμο δίπλα σου είναι εξαιρετικό».
ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ!
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα