Τι ισχύει για τη Σέλτικ και τι με την Λάτσιο για την περίπτωση του Έλληνα φορ;
Δεδομένο νούμερο 1. Ο Φώτης Ιωαννίδης το είχε πάρει απόφαση πως θα έφευγε αυτό το καλοκαίρι στο εξωτερικό. Δεδομένο νούμερο 2 πως μετά την παραμονή του Ρούι Βιτόρια φτάσαμε στο 100% πως ο Έλληνας επιθετικός θα μετακομίσει σε άλλες πολιτείες.
Πάμε τώρα και στα νέα πιθανά ενδεχόμενα. Γιατί ακούγονται διάφορες ομάδες εδώ και καιρό (Σπόρτινγκ, Μπολόνια, Άουγκσμπουργκ, Φράιμπουργκ), αλλά προκύπτουν και άλλες. Και οι τελευταίες δύο ήταν η Σέλτικ και η Λάτσιο.
Σε οτι έχει να κάνει με τη Σέλτικ μιλάμε για μια ομάδα που έχει σοβαρές πιθανότητες να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου αλλά δε νομίζω πως μπορεί οικονομικά να φτάσει τα θέλω του Παναθηναϊκού.
Δεδομένα αρέσει πολύ στην διοίκηση της ομάδας και τον έχει παρακολουθήσει και στα ματς της Εθνικής και θα κάνει την κίνησή της (αν δεν την έχει κάνει ήδη), αλλά δύσκολα θα ικανοποιήσει τον Παναθηναϊκό.
Αντιθέτως η Λάτσιο προσφέρει άλλο πακέτο. Και σίγουρα πιο γοητευτικό για τον Φώτη Ιωαννίδη. Αρχικά θα αγωνίζεται σε μεγάλο πρωτάθλημα. Στη συνέχεια θα μένει στην Ρώμη η οποία είναι και κοντά στην Ελλάδα.
Η ιταλική ομάδα μαθαίνω πως μπορεί να φτάσει στα 20 εκατομμύρια που ψάχνει ο Παναθηναϊκός και δεδομένα μπορεί να πείσει και τον Φώτη Ιωαννίδη για όλο το πακέτο που σας ανέφερα.
Κάντε λίγο υπομονή όμως. Γιατί μέχρι τα τέλη Μαΐου θα ξέρουμε που θα πάει ο Φώτης Ιωαννίδης γιατί μαθαίνω πως τρέχουν πολύ γρήγορα οι εξελίξεις.
Για να μην χάνεις ούτε λεπτό από τη στοιχηματική δράση, κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ και δες τις καλύτερες προσφορές για τα κορυφαία παιχνίδια της ημέρας*.