Γερό «μπάσιμο» για τρεις παίκτες του Ολυμπιακού!
Το ενδεχόμενο να «χαθούν» τρεις ποδοσφαιριστές από τον Ολυμπιακό στο τέλος της σεζόν, έφερε στην επιφάνεια δημοσίευμα από την Τουρκία.
Οι αγώνες του Ολυμπιακού στο κουπόνι κυρίως του Conference League, έχουν κάνει συλλόγους του εξωτερικού να «ορέγονται» ορισμένους παίκτες του ρόστερ των Πειραιωτών.
Αυτή τη φορά, η Τράμπζονσπορ φαίνεται να τοποθετεί στη μεταγραφική της λίστα, όχι έναν και δύο, αλλά τρεις «ερυθρόλευκους». Όπως αναφέρει και το σχετικό ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα, πρόκειται για τους Κώστα Φορτούνη, Γιώργο Μασούρα και Μαντί Καμαρά.
Οι δύο περιπτώσεις των Ελλήνων ποδοσφαιριστών παρουσιάζουν μικρές διαφοροποιήσεις, την ώρα που αμφότερων το συμβόλαιό ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι. Για τον Γιώργο Μασούρα το πιθανότερο είναι πως θα βρεθεί η «χρυσή» τομή με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και θα πέσουν οι υπογραφές για την επέκταση της συνεργασίας.
Το μέλλον του Κώστα Φορτούνη στον Πειραιά αρχίζει να γίνεται ολοένα και πιο δυσοίωνο, όσο περνάει ο καιρός και δεν υπάρχουν ουσιαστικές εξελίξεις. Οι οικονομικές αξιώσεις του αρχηγού των «ερυθρολεύκων» βρίσκονται στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ ετησίως, ποσό που μπορεί να το βρει στην Τραπεζούντα. Όμως, πρέπει να έχουμε πάντα υπόψιν ότι η Σαουδική Αραβία είναι στο «κυνήγι» του 31χρονου εδώ και πολύ καιρό. Και εκεί, ο Έλληνας άσος θα βρει πραγματικό «χρυσάφι», το οποίο δεν μπορεί να ανταγωνιστεί ούτε η Ελλάδα, ούτε η Τουρκία.
Για τον Μαντί Καμαρά τα πράγματα είναι πολύ απλά. Ο μέσος από τη Γουϊνέα είναι εκτός ομάδος εδώ και ένα μεγάλο διάστημα, ενώ το καλοκαίρι μένει επίσης ελεύθερος. Οπότε, όλα είναι στο χέρι του και ο Ολυμπιακός δεν εμπλέκεται στον παραμικρό βαθμό στις αποφάσεις του 27χρονου.
Προφανώς ένα 3/3 από την Τράμπζονσπορ θεωρείται ουτοπικό, όμως τις εξελίξεις δεν θα αργήσουμε να τις μάθουμε.
Οι Φορτούνης και Μασούρας πάντως, είναι επικεντρωμένοι στην προσπάθεια του συλλόγου να διαψεύσει τις στοιχηματικές εταιρίες και να κατακτήσει τον τίτλο της Stoiximan Super League, παίρνοντας παράλληλα την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League, εναντίον της Φενέρμπαχτσε.