Φουλ για την πρώτη ανανέωση στον Άρη
Από τον Άρη έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια αρκετοί ξένοι, αλλά λίγοι έχουν καταφέρει να δεθούν τόσο πολύ με τον σύλλογο όσο ο Χουλιάν Κουέστα.
Ο Ισπανός βρίσκεται για 6η σεζόν στη Θεσσαλονίκη, με το συμβόλαιο του να λήγει το καλοκαίρι. Τόσο ο γκολκίπερ όσο και η διοίκηση της ομάδας, θέλουν ο Κουέστα να παραμείνει και άλλα χρόνια στον Άρη.
Ήδη, έχει συνομιλήσει με τον Θόδωρο Καρυπίδη, με τον οποίο τα βρήκαν στο οικονομικό κομμάτι αλλά είχαν μία διαφορά στα έτη συνεργασίας. Ο ισχυρός άνδρας του Άρη του πρότεινε συμβόλαιο δύο ετών, με τον Ισπανό να ζητάει συμφωνία για τρία έτη.
Στο στρατόπεδο του συλλόγου δεν τους εμπνέει ανησυχία η αρχική διαφωνία. Αναμένουν η συμφωνία να επιτευχθεί μέσα στις επόμενες μέρες.