Επιβεβαιώθηκε ο φόβος του Άρη!
Ο Άρης φαίνεται πως δεν αξίζει τις διευκολύνσεις που γίνονται για άλλες ομάδες. Παρά τα αιτήματα της ΠΑΕ και της ΚΑΕ, τα ματς με Παναιτωλικό, για το Κύπελλο Ελλάδας, και Προμετέι, για το Eurocup, θα γίνουν όχι μόνο την ίδια μέρα, αλλά και την ίδια ώρα.
Η Σοφιάνα σε γεμίζει δώρα στο SLOT.gr
Οι φίλοι του Άρη, λοιπόν, θα βρίσκονται στο Χαριλάου για το δεύτερο ματς των ημιτελικών του Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό, ενώ θα έχουν το αφτί στο ραδιόφωνο και τα μάτια στο livescore, για την εξέλιξη του ματς στη Λετονία, για το Final-8 του Eurocup.
O Άρης ζήτησε να αλλάξει η μέρα (ή έστω η ώρα) του αγώνα Κυπέλλου, όμως η αρμόδια αρχή επέλεξε να τον αγνοήσει και έτσι το παιχνίδι θα γίνει στις 6 Μαρτίου, και ώρα 7 το απόγευμα, μία ώρα πριν το τζάμπολ του ιστορικού ματς για το μπασκετικό τμήμα.