ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Επιθετικό «πύραυλο» βρήκε η ΑΕΚ!

Στο πλαίσιο του επαναπρογραμματισμού της ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν, οι άνθρωποι της Ένωσης έχουν βγει στην αγορά με σκοπό να καλύψουν τα κενά που υπάρχουν στο φετινό ρόστερ, αλλά και τα κενά που αναμένεται να αφήσουν με τις αποχωρήσεις τους οι παίκτες που έχουν συμβόλαιο το οποίο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και δεν έχουν έρθει σε συμφωνία επέκτασης με τους «κιτρινόμαυρους».

Δύο από τις αρκετές θέσεις που θα κληθεί να καλύψει ο Ματίας Αλμέιδα με την έναρξη της νέας σεζόν, για να μπορέσει να συμπεριληφθεί η ΑΕΚ και πάλι στα προγνωστικά στοιχήματος ως ένα από τα κύρια φαβορί για το πρωτάθλημα, είναι αυτές των δύο εξτρέμ και σύμφωνα με δημοσίευμα από ισραηλινό Μέσο η ΑΕΚ έχει εξετάζει την περίπτωση ενός πολύ ταλαντούχου παίκτη της Μακάμπι.

Ο λόγος για τον αριστερό εξτρέμ Μίλσον, ο οποίος μάλιστα στην πρόσφατη αναμέτρηση της Μακάμπι κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν εκ των διακριθέντων, έχοντας δύο ασίστ. Όλα αυτά έγιναν γνωστά μετά από συνέντευξη που παραχώρησε ο ατζέντης του παίκτη στην ιστοσελίδα sport5.

«Δεν θα μιλήσω περαιτέρω για το μέλλον του Μίλσον μετά το καλοκαίρι, ωστόσο μπορώ να πω ότι δεν ενδιαφέρεται μόνο η ΑΕΚ για την περίπτωση του», ανέφερε ο Μάουρο Άλμπες, με την Μακάμπι να δαπανά το περασμένο καλοκαίρι το ποσό των 600 χιλιάδων ευρώ για να αποκτήσει από την Παρί Νίζνι Νόβγκοροντ τον Μίλσον, ο οποίος μετράει με τη φανέλα των ισραηλινών έξι γκολ και εννέα ασίστ σε 30 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Mystery προσφορές* για σήμερα

Διάλεξε την προσφορά σου!

Casino