Με τον Ολυμπιακό πρόλαβε και έπαιξε σε 7 μόλις παιχνίδια, πραγματοποίησε ντεμπούτο με γκολ απέναντι στον Παναιτωλικό, έκανε προετοιμασία το καλοκαίρι αλλά εν τέλει δεν βρήκε θέση στο ρόστερ.
Ο λόγος για τον Μπαντιουγκού Φαντιγκά, που πήγε στον Ιωνικό και στον Ολυμπιακό βλέπουν αυτό το διάστημα την πρόοδό του. Σε μια ομάδα που τελικά υποβιβάστηκε, ο 22χρονος κεντρικός χαφ έκανε στα περισσότερα ματς πολύ καλές εμφανίσιες.
Για αυτό υπάρχει και θετικό κλίμα για τον μικρό. Έδειξε πως είναι σε θέση να διεκδικήσει χρόνο συμμετοχής την επόμενη σεζόν. Αφού πρώτα όμως τους πείσει όλους στην προετοιμασία.
Γιατί ένας παίκτης που μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις του κέντρου με τέτοια ευκολία, είναι πολύτιμος για κάθε ομάδα.
ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.