Επιστροφή-έκπληξη στην ΑΕΚ!
Στην ΑΕΚ επιστρέφει έπειτα από τον δανεισμό του στον πρωταθλητή Κύπρου, Απόλλωνα Λεμεσού, ο Χρήστος Αλμπάνης.
Ο Έλληνας εξτρέμ δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2024 με την «Ένωση» και μένει να φανεί αν θα βρίσκεται στα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα.
[fonbet_desktop keimeno_etaireias=”Η Fonbet αλλάζει το παιχνίδι με ενισχυμένες αποδόσεις” width=”100%”]
Η ανακοίνωση του Απόλλωνα Λεμεσού:
«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, ανακοινώνει την ολοκλήρωση του δανεισμού του Χρήστου Αλμπάνη με τον ποδοσφαιριστή να επιστρέφει στην ΑΕΚ.
Ο Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός συμπλήρωσε 27 συμμετοχές (1.750 αγωνιστικά λεπτά) με τη φανέλα του Απόλλωνα σημειώνοντας 5 τέρματα.
Ευχαριστούμε τον ποδοσφαιριστή για τη μεγάλη προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε ότι καλύτερο τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική του σταδιοδρομία».