Εξελίξεις με τερματοφύλακα στην ΑΕΚ
Η μεταγραφική περίοδος έχει ξεκινήσει και επίσημα και στην ΑΕΚ το ενδιαφέρον έχει επικεντρωθεί στην απόκτηση ενός αριστερού οπισθοφύλακα. Ωστόσο, η θέση του τερματοφύλακα έχει σηκώσει και αυτή δειλά δειλά μία κουβέντα περί ενίσχυσης.
Οι άτυχες στιγμές του Γιώργου Αθανασιάδη και ο τραυματισμός του Τσίτσαν Στάνκοβιτς (ο τελευταίος επέστρεψε στις προπονήσεις), έχουν κάνει τους ατζέντηδες να προτείνουν συνεχώς νέα ονόματα για να υπερασπιστούν τα δοκάρια της Ένωσης.
Όμως, οι άνθρωποι της «κιτρινόμαυρης» διοίκησης δεν δείχνουν να ανταποκρίνονται σε αυτό το… ενδιαφέρον, καθώς η απόκτηση «πορτιέρο» δεν βρίσκεται στη λίστα. Άλλωστε, ο ίδιος ο Ματίας Αλμέιδα έχει τοποθετηθεί, σχετικά με τις μεταγραφές, που δεν έχουν εξεταστεί για ένα απαραίτητο διάστημα.
Όπως γίνεται αντιληπτό, η ομάδα, εκτός απροόπτου, θα πορευτεί με τους δύο υπάρχοντες στο ρόστερ τερματοφύλακες, έως το τέλος της σεζόν. Ακόμη και το ενδεχόμενο ενός εξάμηνου δανεισμού δεν συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, αλλά μία μεταγραφή από τώρα με ορίζοντα το καλοκαίρι ακούγεται πιο ρεαλιστική.
Άλλωστε, στην περίπτωση του Αθανασιάδη, το τελευταίο που χρειάζεται είναι το… κρέμασμα στα μανταλάκια και η απουσία στήριξης.