«Έκλεισε» η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού
Η πρώτη προσθήκη στον Ολυμπιακό είναι γεγονός, ενόψει της ερχόμενης μεταγραφικής περιόδου.
Μετά το 2-2 στο «Απόστολος Νικολαΐδης» απέναντι στον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός επέστρεψε από το 2-0 και κόντρα στα προγνωστικά στοιχήματος, ισοφάρισε και εξασφάλισε την τρίτη θέση στη Σούπερ Λιγκ.
Όλα πλέον κινούνται σε ρυθμούς τελικού Κόνφερενς Λιγκ με τη Φιορεντίνα (29/5, 22:00), όμως η μεταγραφική επικαιρότητα δεν απουσιάζει. Η Ρίο Άβε γνωστοποίησε στη Γενική Συνέλευση του συλλόγου, την πώληση του 70% των δικαιωμάτων του Κοστίνια στους «ερυθρόλευκους».
Οι Πορτογάλοι θα διατηρήσουν το 30% του 24χρονου δεξιού οπισθοφύλακα, ο οποίος θα ενσωματωθεί στον σύλλογο από την 1η Ιουλίου. Οι Πειραιώτες θα καταβάλουν 2,5 εκατομμύρια ευρώ για τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
Τη φετινή σεζόν, έχει αγωνιστεί 37 φορές για τις υποχρεώσεις της ομάδος στο κουπόνι των εγχώριων διοργανώσεων, έχοντας καταγράψει πέντε γκολ και έξι ασίστ.
Rio Ave vendeu 70% de Costinha ao Olympiacos, a confirmação chegou na Assembleia Geral do clube de Vila do Conde.
Evangelos Marinakis, dono do clube grego, será investidor maioritário do clube vilacondense. pic.twitter.com/1JJBp0DHPA
— Cabine Desportiva (@CabineSport) May 19, 2024