Απέδειξαν ότι είναι έτοιμοι για να κάνουν το βήμα παραπάνω και θα είναι πιθανότατα από τα βασικά στελέχη στην επόμενη μέρα της ΑΕΚ.
Ζίνι και Χρυσόπουλος έκαναν μια εξαιρετική σεζόν σε Λεβαδειακό και Ανόρθωση αντίστοιχα και είναι δεδομένο ότι μπορούν να βοηθήσουν την ΑΕΚ στην προσπάθειά της να παραμείνει ψηλά στη λίστα των φαβορί στα προγνωστικά στοιχήματος.
Θα ήταν λάθος να χαθεί το ταλέντο αυτών των παικτών και να μην πάρουν την ευκαιρία να γράψουν ιστορία με τα «κιτρινόμαυρα».
Άλλωστε, στα υπέρ τους είναι ότι δεν υπάρχει το ρίσκο της προσαρμογής, αλλά ούτε θα χρειαστεί να δαπανηθούν υπέρογκα ποσά, όπως θα συνέβαινε σε περίπτωση μιας ακόμα μεταγραφής.
Ο Ζίνι πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν στον Λεβαδειακό με 8 γκολ και 3 ασίστ ως φορ και αριστερό εξτρέμ, ενώ και ο Χρυσόπουλος τα πηγαίνει εξαιρετικά με 23 συμμετοχές και 2 γκολ αγωνιζόμενος ως στόπερ με την ομάδα της Ανόρθωσης.