Δεν το κουνάει από την ΑΕΚ ο Σιμάνσκι!
Ο Νταμιάν Σιμάνσκι δύσκολα θα αποχωρήσει από την ΑΕΚ το προσεχές καλοκαίρι, γεγονός στο οποίο συνηγορούν δύο παράγοντες.
Η ΑΕΚ επιβεβαίωσε τις στοιχηματικές εταιρίες στην «ΟΠΑΠ Αρένα» το βράδυ της Κυριακής, καθώς επικράτησε του Ολυμπιακού με 1-0 για την δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League.
Ο Σιμάνσκι τα βρήκε «σκούρα» απέναντι στους Έσε και Τσικίνιο στα 71 λεπτά που αγωνίστηκε. Ο Πολωνός μέσος, παρά το δύσκολο χθεσινό βράδυ, αποτελεί ίσως την πιο σημαντική «σταθερά» στον άξονα της «Ένωσης». Αυτός είναι και ο λόγος που ήδη ομάδες από την Τουρκία έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του το καλοκαίρι.
Όμως, μία αποχώρηση του 28χρονου από το «κιτρινόμαυρο» ρόστερ φέτος δεν φαντάζει και η πιο πιθανή επιλογή, κυρίως για δύο λόγους.
Πρώτον, ο ίδιος δεν «καίγεται» να βρει νέο μανατζερικό γραφείο, μετά τη λήξη της προηγούμενης συνεργασίας του. Μάλιστα, έχει απορρίψει ήδη δύο προτάσεις από διεθνείς ατζέντηδες, όπως αναφέρεται στο Sportime, οι οποίοι θα μπορούσαν να του φέρουν σημαντικές προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού.
Έπειτα, είναι και το οικογενειακό στη μέση. Πρόσφατα, ο Σιμάνσκι έγινε μπαμπάς και το ενδεχόμενο να μπει σε διαδικασία αλλαγής περιβάλλοντος τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.
Όλα αυτά θα αποδειχθούν στην πορεία, όμως η παραμονή του στην «ΟΠΑΠ Αρένα» και την επόμενη σεζόν, είναι η επικρατέστερη εξέλιξη, με βάση τα τωρινά δεδομένα.
Μέχρι να προκύψει κάτι άλλο, η προσοχή του ίδιου είναι στραμμένη στην προσπάθεια της ΑΕΚ να επιβεβαιωθούν τα προγνωστικά στοιχήματος και να κατακτήσουν οι «κιτρινόμαυροι» το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα.