Αυτός ο παίκτης ξεκίνησε με το αριστερό
Ο ΠΑΟΚ έχασε ένα δικό του παιχνίδι στην Τρίπολη και παράλληλα είδε το καινούριο του απόκτημα, Τόμας Κεντζιόρα, να ξεκινάει με το αριστερό.
Ο Πολωνός δεξιός μπακ πέρασε στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στο 87ο λεπτό. Στο πρώτο γκολ δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον Σίτο που έρχεται στην πλάτη του και πλασάρει στην ανυπεράσπιστη εστία του Κοτάρσκι.
Στο δεύτερο γκολ, ο Νάρει αμύνεται ουσιαστικά μόνος του. Πρώτα κάνει τάκλιν στον Σίτο και στη συνέχεια σηκώνεται ο ίδιος να πάει πάνω στον Τσιλούλη που σεντράρει.
Ο Κεντζιόρα έδειχνε χαμένος, χωρίς να γνωρίζει τι ακριβώς να κάνει.
Είναι λογικό καθώς είναι το πρώτο του παιχνίδι και δεν μπορεί να κριθεί ακόμα ο Πολωνός. Αλλά δυστυχώς, μαζί με τους άλλους αρνητικούς του ΠΑΟΚ, τα λάθη και αυτού κόστισαν τους βαθμούς στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.
ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!