ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Αυτή η ομάδα κρύβεται πίσω από την αποχώρηση του Χουανγκ

Λίγες ώρες πριν το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Γκενκ, ο Χουανγκ Ινμπέομ έκανε… ανταρσία. Δήλωσε στην ομάδα ότι θέλει να αποχωρήσει άμεσα και δεν πρόκειται να ξαναφορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού. Οι εξελίξεις στην υπόθεσή του είναι άμεσες.

O 26χρονος Νοτιοκορεάτης έφυγε από την Ελλάδα με προορισμό τη Σεούλ και φαίνεται πως υπάρχει ομάδα που ενδιαφέρεται για την απόκτησή του και ουσιαστικά προκάλεσε τις τάσεις φυγής του.

Αυτή η ομάδα μοιάζει να είναι η Φράιμπουργκ. Ο σύλλογος από τη Βάδη-Βυρτεμβέργη ήταν γνωστό ότι ενδιαφέρεται για τον παίκτη, όμως πλέον εντείνει τις προσπάθειές του για να τον ντύσει στα ασπρόμαυρα. Πάντως ο Χουανγκ έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο και η κίνησή του ήταν άκρως αντιεπαγγελματική. Ο Ολυμπιακός έχει ήδη βάλει μπροστά ένδικα μέσα και αν η κατάσταση πάει στα δικαστήρια, η λογική λέει πως θα δικαιωθεί.

Πάντως ο Χουανγκ μοιάζει αποφασισμένος να το τραβήξει στα άκρα. Μάλιστα φέρεται να τηλεφώνησε στον θρύλο του νοτιοκορεατικού ποδοσφαίρου, Τσα  Ντου-ρι, ο οποίος αγωνίστηκε στη Φράιμπουργκ, και ζήτησε πληροφορίες.

Σημειωτέον, ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε με τη Φράιμπουργκ πέρσι στο Γιουρόπα Λιγκ και ο Ινμπέομ ήταν παρών στο παιχνίδι της Γερμανίας, όπου οι «ερυθρόλευκοι» πήραν ισοπαλία 1-1.

ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Mystery προσφορές* για σήμερα

Διάλεξε την προσφορά σου!

Casino