Άρης: Θα μείνει ο Μορόν;
Ο Λορέν Μορόν αποτελεί τον πολυτιμότερο παίκτη του Άρη τη φετινή σεζόν, πράγμα που αναγκάζει τον Άρη να σκεφτεί και το ενδεχόμενο ενδιαφέρον, που θα δείξουν άλλοι σύλλογοι για την απόκτησή του.
Η μεταγραφή του Λορέν Μορόν από τη Ρεάλ Μπέτις το καλοκαίρι του 2023 αποδείχθηκε «λίρα εκατό» για τους «κιτρινόμαυρους». Ο 30χρονος Ισπανός επιθετικός είναι ο πολιορκητικός κριός της ομάδος του Άκη Μάντζιου, σκοράροντας 12 φορές σε 27 εμφανίσεις (μαζί με 3 ασίστ).
Μάλιστα στο χθεσινό (3/2) παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό (1-1) στις Σέρρες για τη Stoiximan Super League, πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ ανοίγοντας το σκορ για τους Θεσσαλονικείς.
Οι επιδόσεις αυτές δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες από ομάδες είτε του εγχώριου πρωταθλήματος, είτε του εξωτερικού. Μάλιστα, ήρθε στην επιφάνεια ένα σενάριο για πρόταση μίας εκ των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ για τον παίκτη.Το συμβόλαιο του Μορόν λήγει το 2025, ωστόσο με τέτοιο ρυθμό που βρίσκει δίχτυα, το πιθανότερο είναι πως ο Θεόδωρος Καρυπίδης θα δεχθεί αρκετά τηλέφωνα για την περίπτωσή του.
Ειδικότερα, αν ο Άρης φτάσει στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson, με καθοριστική συμβολή του ίδιου, τότε η παραμονή του την επόμενη σεζόν, θα αρχίσει να δυσκολεύει.