Αποθεώνει ο Ιτούδης τον… διάδοχο
Αύριο διεξάγεται η γιορτή του Ολυμπιακού για τον θρύλο του, τον Βασίλη Σπανούλη, με τον Δημήτρη Ιτούδη να λέει τα καλύτερα για τον παλαίμαχο Έλληνα γκαρντ.
Ο ομοσπονδιακός προπονητής μίλησε στα κανάλια Novasports και αποθέωσε τον πρώην παίκτη του (και πιθανότερο αντικαταστάτη του στην Εθνική), όσο βρισκόταν στον Παναθηναϊκό ως βοηθός, τονίζοντας πως είναι παράδειγμα προς μίμηση για την κοινωνία.
Αναλυτικά όσα είπε ο Ιτούδης: «Είναι παράδειγμα προς μίμηση για νέα παιδιά. Είναι το απτό παράδειγμα το πώς ένας αθλητής που δεν είχε τις μεγαλύτερες προσδοκίες ή ήταν το σούπερ ταλέντο εκεί έξω, κατάφερε τόσα πολλά πράγματα.
Είναι παράδειγμα προς μίμηση για την κοινωνία, αλλά και τους μικρότερους αθλητές. Να είσαι καλά Βασίλη, εσύ και η μεγάλη σου οικογένεια, τα παιδιά σου, και ελπίζω και αυτά, όπως και άλλα πολλά παιδιά στην Ελλάδα να ακολουθήσουν το παράδειγμά σου».
ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ. ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ. ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.