Αποκαλυπτικός ο Ελίασον για τη μεταγραφή του
Μετά την κλήση του για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Εθνική Σουηδίας, ο Νίκλας Ελίασον αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον που υπάρχει για εκείνον από το εξωτερικό.
Οι επιδόσεις του Ελίασον στις φετινές υποχρεώσεις της ΑΕΚ για το κουπόνι ΟΠΑΠ επιβραβεύτηκαν με την κλήση του στην Εθνική Σουηδίας για τα δύο φιλικά (Δανία, Σερβία) που θα δώσει η ομάδα τον Ιούνιο.
Ο ακραίος επιθετικός της «Ένωσης» παραχώρησε συνέντευξη στην «aftonbladet», όπου μίλησε για τις «σειρήνες» του εξωτερικού και το ενδιαφέρον για εκείνον:
Για τη μεταγραφή του: «Ναι το ξέρω ότι υπάρχουν σύλλογοι που ενδιαφέρονται για μένα, αλλά το αφήνω στον ατζέντη μου και στον σύλλογο.
Όλοι οι παίκτες θέλουν να δοκιμάσουν τον εαυτό τους και να φτάσουν όσο το δυνατόν πιο μακριά, αλλά λαμβάνοντας υπόψη πόσο καλά είμαστε εδώ εγώ και η οικογένεια, πρέπει να είναι κάτι πολύ καλό για να κινηθούμε».
Για το ενδιαφέρον της Γκρέμιο: «Δεδομένων των διασυνδέσεων μου με τη Βραζιλία, είναι δελεαστικό να βιώσω κάποια στιγμή το συναίσθημα να παίξω εκεί.
Δεν νομίζω ότι υπήρξε κανένας Σουηδός που να έχει παίξει στο πρωτάθλημα Βραζιλίας στο παρελθόν. Παρακολουθώ το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο. Οι σύλλογοι έχουν κάνει μεγάλα βήματα μπροστά και επενδύουν. Αλλά παρακολουθώ την ομάδα περισσότερο ως υποστηρικτής».