Αποκάλυψη Νικολακόπουλου που θα συζητηθεί!
Για το πλάνο του Ζοζέ Ανιγκό ενόψει του Ολυμπιακός-ΑΕΚ, μίλησε ο Κώστας Νικολακόπουλος στην εκπομπή των Αντώνη Πανούτσου-Αντώνη Καρπετόπουλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.
Ανέφερε ότι στις δύο τελευταίες προπονήσεις των Πειραιωτών, αναμένεται να φανούν πιο πολλά για την ενδεκάδα ο Ανιγκό. Παρόλα αυτά, η αίσθηση που υπάρχει στον Ολυμπιακό είναι ότι ο Γάλλος έχει ως πρώτη σκέψη να πάει με την ενδεκάδα των αγώνων που κέρδισε στην έδρα του, δηλαδή με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.
Στην επίθεση με τρία δεκάρια (Φορτούνη, Βαλμπουενά και Μπιέλ) και μπροστά τους προωθημένο τον Μπακαμπού.
Ο Κώστας Νικολακόπουλος τόνισε, ότι ο 62χρονος τεχνικός θεωρεί ότι αφού τα κατάφερε ο Ολυμπιακός στα δύο αυτά παιχνίδια, μπορεί να κινηθεί στην ίδια λογική. Στα άκρα της άμυνας θα είναι οι Ροντινέι και Ρέαμπτσιουκ.
Για τα στόπερ ετοιμάζονται Μπα και Σισέ και στο κέντρο φυσικά Εμβιλά-Χουάνγκ. Διευκρίνισε πάντως ότι στις τελευταίες προπονήσεις θα ξεκαθαρίσει το τοπίο για την κατάσταση των Μπα και Εμβιλά.
ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.