ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανατροπή με χαφ στον ΠΑΟΚ ενόψει Γενάρη!

Μετά τις υποθέσεις Ουίλιαμ, Σολτέδο και Γκαρέ, οι οποίες απασχολούν τον ΠΑΟΚ για μεταγραφική ενίσχυση, η περίπτωση ανανέωσης του Τάισον ήρθε στην επιφάνεια. Όμως, η διοίκηση του Ιβάν Σαββίδη δεν σταματάει εκεί.

Υπάρχουν ορισμένα συμβόλαια παικτών, τα οποία εξαντλούνται τον ερχόμενο Ιούνιο και ο Ραζβάν Λουτσέσκου δε θα ήθελε να στερηθεί των υπηρεσιών τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού ο Τόμας Μούργκ. Ο 29χρονος Αυστριακός αποτελεί μέλος του ρόστερ των «ασπρόμαυρων» από τον Οκτώβριο του 2020 και το συμβόλαιό του λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο.

Ο Μουργκ δεν υπολογιζόταν ιδιαίτερα την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, ωστόσο φέτος δείχνει να έχει ανατρέψει το κλίμα. Πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις σκοράροντας 4 φορές και δίνοντας 1 ασίστ σε 18 παιχνίδια.

Εξαιτίας αυτού, ο διοίκηση και ο Ρουμάνος προπονητής φαίνεται να επαναξιολογούν την περίπτωσή του. Σίγουρα, σε περίπτωση ανανέωσης συμβολαίου, οι οικονομικές του απολαβές δεν θα είναι ίδιες (τώρα αμείβεται με 500-600 χιλιάδες το χρόνο), αλλά μειωμένες, ακόμη και κατά 50%.

Ωστόσο, δεν είναι βέβαιο, πως ο παίκτης (με χρηματιστηριακή αξία 1 εκατομμύριο) θα δεχθεί να συνεχίσει με μία τέτοια μείωση μισθού. Όμως, αποτελεί έκπληξη, το γεγονός, πως από εκεί που ήταν «τελειωμένος», είναι πιθανό να βρει και πάλι ένα ρόλο, έστω και περιορισμένο, στο ρόστερ του Δικεφάλου.

Mystery προσφορές* για σήμερα

Διάλεξε την προσφορά σου!

Casino