Ανατροπή με Πινέδα στην ΑΕΚ
Νέα εξέλιξη στην υπόθεση του ενδιαφέροντος του Ορμπελίν Πινέδα από την Κρουζ Αζούλ.
Οι εμφανίσεις του Πινέδα στους φετινούς αγώνες της ΑΕΚ για το κουπόνι ΟΠΑΠ, δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από την Κρουζ Αζούλ, η οποία κατέθεσε πρόταση 4,5 εκατομμυρίων δολαρίων στην «Ένωση» για τον Μεξικανό.
Σύμφωνα με δημοσίευμα όμως του δημοσιογράφου του μεξικανικού ESPN Λεόν Λεκάντα, οι «κιτρινόμαυροι» δεν έκαναν καν τον κόπο να απαντήσουν στην εν λόγω προσφορά:
«Η προσφορά που παρουσίασε η Κρουζ Αζούλ στην ΑΕΚ έγινε αρκετές εβδομάδες πριν και έληξε στις 22 Μαΐου. Ούτε η ελληνική ομάδα, ούτε ο εκπρόσωπος του Πινέδα απάντησαν επίσημα στην Κρουζ Αζούλ για την προσφορά των 4,5 εκατ. δολαρίων, προκειμένου να επιστρέψει στο μεξικανικό ποδόσφαιρο.
Η Κρουζ Αζούλ δεν ενδιαφέρεται και δεν πρόκειται να καταθέσει άλλη πρόταση για τον Ορμπελίν Πινέδα, αφού με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αντιλαμβάνεται ότι ο παίκτης δεν ενδιαφέρεται να επιστρέψει στην Κρουζ Αζούλ, επειδή δεν υπήρξε επίσημη απάντηση ούτε από τον ατζέντη του ούτε από την ομάδα, στην οποία αγωνίζεται».
Το συμβόλαιο του 28χρονου λήγει το 2027, ενώ η ΑΕΚ έχει ήδη απορρίψει πολλές προτάσεις για τον ποδοσφαιριστή της.
Revela @Leonlec que Iván Alonso sí buscó a Orbelín Pineda con la oferta de 4.5 mdd, pero ni el jugador ni AEK Atenas respondieron al ofrecimiento que expiró el 22 de mayo. Analizan otras opciones para el equipo de Martín Anselmi. 📽 @MackyPinzonpic.twitter.com/4O9AEyDrMz
— Somos Cruz Azul (@SomosCruz_Azul) June 11, 2024