Ανατροπή με «φευγάτο» στον Άρη
Ενώ όλα έδειχναν πως ένας επιθετικός του Άρη δεν θα αγωνιστεί ξανά με την ομάδα, ενδεχομένως αυτό να αλλάξει στις επόμενες αναμετρήσεις.
Ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο κουπόνι ΟΠΑΠ της Κυριακής (21/4, 19:30), για την έκτη αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ.
Ο εν λόγω αγώνας, ίσως να σημάνει και τη επανενεργοποίηση του Κάρλσον μετά από τέσσερις μήνες (τελευταία συμμετοχή στις 20 Δεκεμβρίου με τη Λαμία). Ο Σουηδός έχει τεθεί εκτός πλάνων του Άκη Μάντζιου, ενώ η μεταγραφή του στη Γκέτεμποργκ δεν ολοκληρώθηκε για γραφειοκρατικούς λόγους.
Όμως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 30χρονος ακραίος επιθετικός έχει φτάσει σε ικανοποιητικό επίπεδο στις προπονήσεις και ο Έλληνας τεχνικός προτίθεται να του δώσει χρόνο συμμετοχής στα εναπομείναντα παιχνίδια των πλέι οφ.
Αυτό ενδεχομένως να γίνει και από την ερχόμενη αναμέτρηση με την «Ένωση», στο πλαίσιο της διαχείρισης των ποδοσφαιριστών του Άρη ενόψει τελικού Κυπέλλου.
Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως ο Κάρλσον θα παραμείνει στο ρόστερ της επόμενης περιόδου. Ο δανεισμός του από την Ουράβα Ρεντ Ντάιαμοντς εκπνέει τον Ιούνιο και η Γκέτεμποργκ είναι ο πιθανότερος προορισμός του μετά το καλοκαίρι.
Όμως, μπορεί να συνεισφέρει στο πλάνο του Μάντζιου και να δώσει «ανάσες» σε ποδοσφαιριστές, όπως ο Σουλεϊμάνοφ.
Στα αγωνιστικά του παιχνιδιού, οι στοιχηματικές εταιρίες κάνουν λόγο για επικράτηση της ΑΕΚ, κάτι που θα την κρατήσει στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος.