Aν η ΑΕΚ πάρει το πρωτάθλημα, το οφείλει σε αυτόν τον παίκτη
Η ΑΕΚ τα είχε βρει σκούρα με αντίπαλο τον Άρη. Η στιγμή που αλλάζει ολόκληρο το παιχνίδι είναι όταν γίνονται οι αλλαγές των Γκατσίνοβιτς, Ελίασον και για τους Τσούμπερ, Πινέδα, Φερνάντες.
Η ΑΕΚ αποκτά πάλι πλεονέκτημα στην πίεση και αρχίζει να απειλεί όλο και περισσότερο. Ο Κουέστα έχει κάνει ήδη φοβερή εμφάνιση και καλείται να διαχειριστεί ακόμα περισσότερα σουτ προς την εστία του.
Αλλά ο Τσούμπερ είχε μπει μέσα αποφασισμένος να πάρει το ματς, παρέα με έναν τρομερό Πινέδα. Το γκολ του στο 2-1 είναι «άπιαστο», ένα απίστευτο σουτ. Το 3-1 είναι τέλειο άγγιγμα και ιδανικό τελείωμα
Ο Στίβεν Τσούμπερ που έχει ακούσει πολλά. Έκανε την εγχείρηση όμως και έχασε το Μουντιάλ, γιατί ήθελε να κερδίσει το υπόλοιπο της σεζόν. Και δείχνει ότι μπορεί να είναι καθοριστικός σε ενδεχόμενη κατάκτηση πρωταθλήματος της ομάδας του.
ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.