Αμυντικό «βράχο» φέρνει ο Μελισσανίδης
Η μεταγραφολογία δεν λείπει από την ΑΕΚ και το πρώτο όνομα για τον χώρο της άμυνας ήρθε στην επιφάνεια.
Σε νίκη του Άρη κόντρα στα προγνωστικά στοιχήματος απέναντι στον ΠΑΟΚ ελπίζει η ΑΕΚ, η οποία δεν κρατά πλέον την τύχη στα χέρια της για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Πριν πέσει η αυλαία της Σούπερ Λιγκ, τα δημοσιεύματα που εμπλέκουν την «Ένωση» με πιθανές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών δεν λείπουν. Μία από αυτές είναι ο Μοντασάρ Ταλμπί της Λοριάν. Όπως αναφέρει και η sport.fr, το όνομα του Τυνήσιου κεντρικού αμυντικού βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα των Φενέρμπαχτσε, Λανς, Εσπεράνς και ΑΕΚ.
Ο 25χρονος αναμένεται να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, μετά τον υποβιβασμό της γαλλικής ομάδος στη δεύτερη κατηγορία. Στο βιογραφικό του βρίσκονται οι Εσπεράνς, Ρίζερσπορ, Μπενεβέντο, Ρούμπιν Καζάν και Λοριάν.
Είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα της Τυνησίας, με την οποία έχει καταγράψει 40 εμφανίσεις, σκοράροντας και δύο φορές με Βραζιλία και Αλγερία, στο πλαίσιο φιλικών αναμετρήσεων για το κουπόνι ΟΠΑΠ.
Η χρηματιστηριακή του αξία είναι στα οκτώ εκατομμύρια ευρώ και φέτος έχει σημειώσει 24 εμφανίσεις με τη φανέλα της Λοριάν.
Αν θα απασχολήσει έντονα την «κιτρινόμαυρη» διοίκηση, θα φανεί το προσεχές διάστημα.