ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΑΕΚ: Μπαμ με τον αρχηγό της Εθνικής

Σε μια πολύ μεγάλη κίνηση προχώρησε η ομάδα της ΑΕΚ στις μεταγραφες 2023 που έκανε δικό της τον αρχηγό της Εθνικής ομάδας χάντμπολ. Η Ένωση απέκτησε τον Χάρη Μάλλιο, ο οποίος υπέγραψε και ανακοινώθηκε επίσημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των κιτρινόμαυρων: «Η ΑΕΚ βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Χάρη Μάλλιο! Ο 35χρονος (06/08/1987) πλέι μέικερ, ύψους 1,82 μ., είναι ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας, που πήρε την πρόκριση για το EURO 2024 και είναι από τους σημαντικότερους αθλητές στην Ιστορία του ελληνικού Χάντμπολ. Ο Μάλλιος υπέγραψε συμβόλαιο για τη νέα σεζόν και εντάσσεται στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ του Συλλόγου.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πανελλήνιο το 2005, ενώ το 2010 μετέβη στο Άργος για τον Διομήδη. Το 2012 έφυγε για πρώτη φορά εκτός Ελλάδας για να αγωνιστεί με την HF Springe στη Γερμανία, ενώ την επόμενη σεζόν επέστρεψε στον Διομήδη. Το 2014 πήγε εκ νέου στη Γερμανία για λογαριασμό της Stralsund HV, όπου αγωνίστηκε για δύο χρόνια. Το 2016 μεταγράφηκε στην HSG Kaiserslautern. Τη σεζόν 2017/18 αγωνίστηκε στην Τουρκία και συγκεκριμένα στη Nilüfer Belediyespor και τη σεζόν 2018/19 στην, επίσης, τουρκική Batman Belediyespor. Το 2019 ήρθε στην Ελλάδα για τον ΟΣΦΠ/Όμιλο Ξυνή και τη σεζόν 2020/21 πήρε μεταγραφή στην ομάδα του Κοσόβου, Besa Famgas. Από το 2021 ως τον περασμένο Γενάρη αγωνιζόταν στον Διομήδη, ενώ το τελευταίο εξάμηνο έπαιζε στην γαλλική Nancy Handball.

Χάρη, καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!».

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Mystery προσφορές* για σήμερα

Διάλεξε την προσφορά σου!

Casino