Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

01.05.21|11:31

Σωτήρης Κωσταβάρας Σωτήρης Κωσταβάρας

Το μυαλό του Σιμέονε και η Τσέλσι που έρχεται

το-μυαλό-του-σιμέονε-και-η-τσέλσι-που-έρ-10823

Στο ημίχρονο του αγώνα της Μπαρσελόνα με τη Γρανάδα δύσκολα θα μπορούσε να σκεφτεί κανείς πως η Ατλέτικο Μαδρίτης θα πήγαινε ως επικεφαλής της βαθμολογίας στο μεταξύ τους πολύ κρίσιμο παιχνίδι για την κατάκτηση του τίτλου στο «Καμπ Νου», την επόμενη αγωνιστική. Το γκολ του Λιονέλ Μέσι όμως δεν στάθηκε αρκετό και πλέον ο Ντιέγο Σιμεόνε κρατά την τύχη της ομάδας του στα χέρια του ξανά, δίχως να χρειάζεται να υπολογίζει απαραιτήτως σε νίκη στη Βαρκελώνη στις 8 Μαΐου. Θα παίξει για δύο αποτελέσματα, γεγονός που είναι πιο κοντά στις τακτικές επιλογές και την ποδοσφαιρική φιλοσοφία του. Η προοπτική αυτή σίγουρα αποτελεί τεράστιο δέλεαρ για τον Αργεντινό τεχνικό, του ανοίγει τον δρόμο για το πρώτο τρόπαιο στη LaLiga μετά το 2014 και θεωρώ πως σήμερα απέναντι στην Eλτσε θα αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά.

Οι δυνατότητες υπάρχουν. Aλλωστε, θεωρητικά, η Ατλέτικο διαθέτει το δεύτερο πιο ακριβό ρόστερ στην Ισπανία, ελάχιστα πίσω από την Μπαρσελόνα και οριακά μπροστά από τη Ρεάλ Μαδρίτης!  Το μυαλό του προπονητή της  είναι αυτό που εμποδίζει  την ομάδα, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τη διαχείριση του τελευταίου αγώνα και την ήττα από την Αθλέτικ Μπιλμπάο, αλλά η συγκυρία, η κρισιμότητα της κατάστασης και το ότι δεν έχει, για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό, προβλήματα απουσιών, πιθανολογώ πως θα αλλάξει τη λογική του και θα έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η Ελτσε κινδυνεύει με υποβιβασμό. Βρίσκεται στην 18η θέση και μόλις έναν βαθμό πίσω από τη σωτηρία και κάθε ομάδα που «χαροπαλεύει» μπορεί να γίνει επικίνδυνη. Εδώ όμως υπάρχει μια μεγάλη διαφορά. Δεν υπάρχουν δυνατότητες. Η πρόσφατη  νίκη της απέναντι στη Λεβάντε με 1-0 ήταν η πρώτη σε 8 παιχνίδια και μόλις η 3η στα 28 τελευταία. Είναι μία ομάδα που σκοράρει δύσκολα, διαθέτοντας  την τέταρτη χειρότερη επίθεση στην Πριμέρα με 29 γκολ σε 33 ματς και στα ίδια επίπεδα ακριβώς βρίσκεται και στο ανασταλτικό κομμάτι της με 49 τέρματα παθητικό. 

Η επιστροφή στο αρχικό σχήμα του πρώτου σκόρερ της Ατλέτικο, Λουίς Σουάρες, θα την κάνει πιο επικίνδυνη και πιο αποτελεσματική, ό,τι συνέβη δηλαδή και στο πρώτο μεταξύ τους ματς της σεζόν , όταν ο Ουρουγουανός σκόραρε δύο φορές στη νίκη με 3-1. Σε αυτόν λοιπόν θα ποντάρουμε και εμείς για anytime σκόρερ (1.62) ή και για σκόρερ του πρώτου γκολ για μεγαλύτερο ρίσκο και υψηλότερη απόδοση (2.80). Κι αν κάποιος θα έπρεπε να εμπιστευτεί μία ισπανική άμυνα περισσότερο από κάθε άλλη, η ψήφος θα πήγαινε σίγουρα στην και φέτος  καλύτερη στην Ισπανία. Αρα, η πρότασή μας στα προγνωστικά στοιχήματος είναι νίκη της Ατλέτικο με απόδοση 1.43 και αν η απόδοση σας φαίνεται μικρή θα μπορούσατε να πάτε στη λογική του 2+No Goal+Under (3.00) ή με παραλλαγές, ανάλογα με το ρίσκο που θέλετε να πάρετε. Fun Bet: Ακριβές σκορ 0-2 (5.35).

 

osasuna

Προγνωστικά στοιχήματος

Λίγο αργότερα, η άλλη διεκδικήτρια του τίτλου, Ρεάλ Μαδρίτης, θα υποδέχεται την Οσασούνα παραμονές της πολύ μεγάλης ρεβάνς με την Τσέλσι για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.  Tο βάρος πέφτει σίγουρα εκεί, αλλά η πρόκληση μιας ακόμα κατάκτησης τίτλου στην Ισπανία δεν μπορεί να πάει τελείως στην άκρη.  Τα πολλά προβλήματα τραυματισμών, σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, την έχουν πάει πολύ πίσω από πλευράς ρυθμού και έντασης στα παιχνίδια της και περιμένω αυτό να φανεί και απόψε στο «Αλφρέδο Ντι Στέφανο». Ο Ζινεντίν Ζιντάν θα προσπαθήσει να κάνει τη δουλειά με όσο το δυνατόν μικρότερο κόστος από πλευράς κατανάλωσης δυνάμεων και θα διαχειριστεί αναλόγως τους ποδοσφαιριστές του και τον αγώνα τον ίδιο.

Η Οσασούνα είναι απαλλαγμένη από κάθε βαθμολογικό άγχος, έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία, επενδύοντας πάνω σε 3 νίκες και 3 ισοπαλίες στη σειρά, πριν από την τελευταία ήττα από τη Θέλτα και μπορεί να πάρει εύκολα ρίσκα στο ματς, αλλά το αήττητο σερί 17 αγώνων των γηπεδούχων, η διαφορά ποιότητας και η κρισιμότητα του παιχνιδιού, δεν της αφήνει πολλά περιθώρια.

Με δεδομένη την αναγκαιότητα της νίκης για τη Ρεάλ, την αδυναμία των φιλοξενούμενων στο σκοράρισμα μακριά από την Παμπλόνα, με το χειρότερο ρεκόρ στη La Liga φέτος (13 γκολ σε 17 ματς) και την Τσέλσι να έρχεται, η πρότασή μας στα προγνωστικά στοιχήματος είναι άσο με απόδοση 1.42 και ακόμα καλύτερα 1+Under 3,5 (2.10).

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip