Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

01.05.21|05:43

Δημήτρης Φραγγάκης Δημήτρης Φραγγάκης

Αποδίδει καλύτερα στους «τελικούς»

αποδίδει-καλύτερα-στους-τελικούς-11416

Φτάνοντας προς το φινάλε στα προγνωστικά Β Αγγλίας, το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο για τις θέσεις που οδηγούν στην άνοδο για τη Λιγκ 1. Πέρα από την ήδη προβιβασθείσα Τσέλτεναμ, τα πάντα είναι ανοιχτά. Ειδικά μετά τη χθεσινή γκέλα της Κέμπριτζ στο Χάρογκεϊτ με το απίστευτο 5-4. Για τα πλέι οφ, μάλιστα, τέσσερις ομάδες «σφάζονται» για δύο θέσεις.

Προγνωστικά Β Αγγλίας

Η πιο σταθερή και αποδοτική από αυτές είναι η Σάλφορντ, η οποία μάλιστα ήρθε από τις χαμηλότερες θέσεις της βαθμολογίας. Εκεί που έδειχνε πριν από 15 μέρες πως ακόμα μία χρονιά είχε χαθεί, έκανε το δικό της… comeback. Είδε το κάθε ματς ως «τελικό», καθώς ήξερε πως δεν είχε άλλα περιθώρια απώλειας βαθμών.

Της βγήκε σε καλό, αφού μέσα σε μία εβδομάδα κατάφερε να πετύχει τρεις σερί νίκες, χωρίς μάλιστα να παραβιαστεί η εστία της. Καθόμουν και σκεφτόμουν… Πώς γίνεται μια ομάδα δίχως όνομα και ιστορία, μόνο απλά επειδή έχει χρήματα, να αποδίδει τόσο αποτελεσματικά σε «τελικούς»;

 

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

 

Στο μυαλό μου ήρθε κατευθείαν ο πραγματικός τελικός που έδωσε στα μέσα Μαρτίου, όταν επικράτησε της Πόρτσμουθ για το περσινό Λιγκ Τρόφι. Και μάλιστα στα πέναλτι, ενώ κράτησε και τότε απαραβίαστη την εστία της για 120 λεπτά. Μετά θυμήθηκα και τον πρώτο τελικό που έδωσε, τον Μάιο του ’19 για τα πλέι οφ της Νάσιοναλ Λιγκ κόντρα στη Φίλντε. Πιο εύκολη νίκη (3-0), ακόμα και τότε όμως από την άμυνά της δεν πέρασε…κουνούπι.

Ετσι είδε τα προηγούμενα τρία παιχνίδια ο Γκάρι Μπόγιερ, το ίδιο σκοπεύει να κάνει και στα εναπομείναντα δύο. Τόσο η Κόλτσεστερ σήμερα, όσο και η Λέιτον το άλλο Σάββατο, είναι ομάδες στα μέτρα της. Τώρα που ανέβηκε στην 7η θέση και είναι στο χέρι της να διατηρηθεί, δύσκολο να την «πετάξει» κάποια εκτός.

Τα εκτός έδρας ήταν το αδύναμο σημείο της Σάλφορντ όλη τη σεζόν, μέχρι τη στιγμή που ανέλαβε ο 49χρονος τεχνικός. Σε 4 ματς μετρά 3 διπλά και 1 ισοπαλία και κοινό σε όλες αυτές τις αναμετρήσεις είναι πως… δεν δέχτηκε γκολ! Η Κόλτσεστερ θεωρητικά είναι αδιάφορη, αφού μοιάζει απίθανο να την απειλήσει η μεγάλη αντίπαλός της, Σάουθεντ, στις τελευταίες θέσεις του πρωταθλήματος.

Το διπλό λογικότατα έχει πάρει… την κάτω βόλτα, σε ορισμένες περιπτώσεις κάτω και από το 1.70. Μπορεί εύκολα να συνδυαστεί με το Under 3,5, καθώς σπάνια βλέπουμε τους «Αμις» να σκοράρουν περισσότερα από 2 γκολ. Το πολύ να βάλω και μια περίπτωση να σκοράρει η Κόλτσεστερ και να λήξει το ματς 1-2. Μια χαρά πληρώνει η συγκεκριμένη combo επιλογή στα προγνωστικά Β Αγγλίας.

 

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

 

Κλείνω με το Γκρίμσμπι – Πορτ Βέιλ. Ουσιαστικά καμία δεν κυνηγάει κάτι φέτος, ωστόσο η διαφορά ψυχολογίας είναι χαοτική. Η Γκρίμσμπι επιβεβαιώθηκε και μαθηματικά πως θα παίζει την επόμενη σεζόν στη Νάσιοναλ Λιγκ. Το πάλεψε σκληρά εδώ και 2 μήνες με μόλις 3 ήττες σε 13 ματς, αλλά και πολλές ισοπαλίες (3-7-3). Ηττήθηκε με ανατροπή στο Εξετερ στα τελευταία λεπτά (3-2), κάτι που την «προσγείωσε» ανώμαλα.

Πλέον δεν υπάρχουν ψυχικά αποθέματα, το απουσιολόγιο συνεχώς μεγαλώνει μετά και την τιμωρία του σημαντικού χαφ Ματετέ και ο Πολ Χερστ σκοπεύει να δώσει ευκαιρίες σε αναπληρωματικούς παίκτες.

Η Πορτ Βέιλ σημείωσε την 8η νίκη της στα 9 τελευταία μετά την επικράτηση επί της Μπράντφορντ (2-1), ενώ ήταν μόλις το πρώτο τέρμα που δέχεται στην πρόσφατη εξάδα αγώνων. Ο Ντάρελ Κλαρκ μένει ικανοποιημένος σχεδόν με όλους τους παίκτες του και δείχνει πως «χτίζει» κάτι πολύ καλό για τη νέα χρονιά.

Το παιχνίδι αναμένεται να έρθει στα μέτρα των «Βάλιαντς», οι οποίοι στοχεύουν σε μια ακόμα νίκη για να κλείσει η χρονιά με πολλά χαμόγελα. Βλέποντας και το διπλό πάνω από τις δύο μονάδες, αξίζει και με το παραπάνω στα προγνωστικά Β Αγγλίας.

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip