Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

01.04.21|13:29

Νίκος Κοτσαρίνης Νίκος Κοτσαρίνης

Pamestoixima.gr: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Μιλάνο με σούπερ αποδόσεις!

pamestoixima-gr-παναθηναϊκός-οπαπ-μιλάνο-με-σούπ-182756

Οι αγώνες των εθνικών ομάδων αποτελούν παρελθόν, με το σημερινό μενού να είναι αφιερωμένο στο μπάσκετ και τη διοργάνωση της Euroleague. Μην ξεχνάς, στο Pamestoixima.gr απολαμβάνεις όλα τα μεγάλα ματς με 0% γκανιότα*, πολλές προσφορές** και πλήθος ειδικών στοιχημάτων γιατί εδώ οι προσφορές δεν σταματούν ποτέ!

Για την 33η αγωνιστική της Euroleague, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ φιλοξενεί την Ολίμπια Μιλάνο, με το «τριφύλλι» να μην έχει βαθμολογικό κίνητρο. Η βαριά ήττα από τη Μπασκόνια (82-97) πριν από δυο ημέρες απέδειξε ότι οι παίκτες του Όντετ Κάτας σκέφτονται τη λήξη της διοργάνωσης, μένοντας από δυνάμεις στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα. Από τη μεριά τους, οι Ιταλοί έχουν ήδη προκριθεί στα play offs, με ρεκόρ 20-12 φιγουράρουν στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Πριν από δυο μέρες άλωσαν το Βελιγράδι, επικρατώντας άνετα του Ερυθρού Αστέρα (93-72) με όπλο τις επιδόσεις τους από τη γραμμή του τριπόντου. Η αναμέτρηση του ΟΑΚΑ προσφέρεται με 0% γκανιότα* και άφθονα ειδικά στοιχήματα στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr!

 

 

*Ισχύει μόνο για την αγορά «Τελικό αποτέλεσμα» έως την έναρξη των αγώνων.

**Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΝΩ ΤΩΝ 21 ΕΤΩΝ. ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114.

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip