Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

26.05.21|09:41

Νίκος Κοτσαρίνης Νίκος Κοτσαρίνης

Europa League με ενισχυμένες αποδόσεις και Auto Cash Out* στην Bwin

europa-league-με-ενισχυμένες-αποδόσεις-και-auto-cash-out-στ-179953

 

Στην εβδομάδα που κρίνονται οι ευρωπαϊκοί τίτλοι, ο τελικός του Europa League στο Γκντανσκ, λειτουργεί ως το καταλληλότερο… ορεκτικό για τον αντίστοιχο του Champions League, το Σάββατο το βράδυ στην Πορτογαλία.

 

Europa League με Build A Bet και Auto Cash Out*. |21+ * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

 

Απόψε, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ θα προσπαθήσει να κατακτήσει το Europa League για δεύτερη φορά στην ιστορία της. Η πρώτη ήρθε πριν από τέσσερα χρόνια στη Στοκχόλμη, όταν οι «κόκκινοι διάβολοι» επιβλήθηκαν 2-0 του Άγιαξ, χάρη στα γκολ των Πογκμπά και Μιχταριάν. Στον ημιτελικό, η αγγλική ομάδα υπερκέρασε το εμπόδιο της Ρόμα, εκμεταλλευόμενη κυρίως το 6-2 του πρώτου ματς στο Ολντ Τράφορντ.

 

Τα bwin Challenges* χαρίζουν κάθε μέρα μία 4Κ τηλεόραση 75 ιντσών! |21+ * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

 

Στην αντίπερα όχθη βρίσκεται η Βιγιαρεάλ του Ουνάι Έμερι. Μπορεί το «κίτρινο υποβρύχιο» να μην διαθέτει στο παλμαρέ του ευρωπαϊκούς τίτλους, πέρα από δύο Κύπελλα Ιντερτότο (2003, 2004), ωστόσο στον πάγκο του, κάθεται ο πολυνίκης της διοργάνωσης! Ο Ουνάι Έμερι ετοιμάζεται για τον πέμπτο τελικό της καριέρας του, μετρώντας τρεις κατακτήσεις με τη Σεβίλλη (2014, 2015, 2016) κι έναν χαμένο τελικό το 2019 με την Άρσεναλ! Αν η ισπανική ομάδα κατακτήσει το τρόπαιο, θα αποκτήσει το δικαίωμα συμμετοχής στο επόμενο Champions League και μάλιστα, από το πρώτο γκρουπ δυναμικότητας.

 

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

 

21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.  

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip