Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΟΒΙΕΔΟ - ΜΙΡΑΝΤΕΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Με την ψυχολογία στα ύψη η Οβιέδο, η οποία ισχυροποιείται ακόμα περισσότερο στο «σπίτι» της. Έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στην αφελέστατη και ντεφορμέ Μιραντές, που «βουλιάζει» εκτός έδρας. Θαρρώ ότι οι γηπεδούχοι θα το καθαρίσουν στο… ρελαντί, ο συνδυασμός άσου και under 3,5 σε απόδοση 2.02 στο pamestoixima.gr.
Οβιέδο για άνοδο! Άκρως μεθοδική και ψυχωμένη εμφάνιση, απέδρασε με πολύτιμο διπλό (0-2) από την έδρα της Έλτσε. Η νίκη της αποκτά διπλή αξία αν αναλογιστούμε ότι ήρθε κόντρα σε μια άμεση ανταγωνίστρια. Άνοιξε το σκορ στο 14’ σε αντεπίθεση και ήλεγχε τον ρυθμό, αν και οπισθοχωρούσε όσο περνούσε η ώρα. Απειλήθηκε στο τελευταίο 20λεπτο, όμως άντεξε και σε μία ακόμα αντεπίθεση έβαλε το κερασάκι στην τούρτα (93’).
Αυτό ήταν το 4ο τρίποντο στις 6 τελευταίες αγωνιστικές (4-1-1) και για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα ανέβηκε στις θέσεις των μπαράζ ανόδου. Τώρα επιστρέφει στο… καταφύγιό της, όπου παραμένει αήττητη από τις 24 Σεπτεμβρίου (10-4-0)! Μάλιστα, εκείνη η ήττα ήταν η μοναδική στα 24 πιο πρόσφατα εντός έδρας της (14-9-1).
Ανακάμπτει ο εξτρέμ Ντουμπάσιν (12 συμ.). Χάνουν ένα ακόμα οι Κόστας (αμυντικός, 19 συμ.), Μ. Ερνάντεθ (μπακ, 4 συμ.), Ταρίν (χρήσιμος αμυντικός), ο χαφ Καθόρλα (20 συμ.) και ο φορ Μπαστόν (32/8).
Δεν λέει να σηκώσει κεφάλι και αναζητά επειγόντως βάλσαμο για τις πληγές της. Στο εντός με τη Σπόρτινγκ Χιχόν παρουσιάστηκε πάλι αφελέστατη και μοιραία ηττήθηκε (1-3). Γεύτηκε την ψυχρολουσία στο 5’ με αντεπίθεση, αλλά αντέδρασε και ανταπέδωσε σχεδόν (28’), ενώ είχε και χαμένο πέναλτι στο 35’. Μετά την ανάπαυλα απώλεσε τη συγκέντρωσή της και υπέπεσε σε οδυνηρά λάθη στα μετόπισθεν, με συνέπεια να δεχθεί 2 καίρια «χτυπήματα» (57’, 73’).
Έτσι υποχρεώθηκε στην 7η ήττα της στις 9 τελευταίες αγωνιστικές (1-1-7), στις 6 εκ των οποίων έμεινε άσφαιρη επιθετικά. Συνεχίζει να κατρακυλάει προς την επικίνδυνη ζώνη, ενόσω εντείνεται η αμφισβήτηση για τον προπονητή Λίσι, παρότι έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης από τον πρόεδρο του συλλόγου. Να σημειωθεί ότι δεν έχει πανηγυρίσει διπλό από τις 21 Οκτωβρίου: έκτοτε 5 ισοπαλίες και 6 (διαδοχικές) ήττες σε 11 σερί εξόδους, στις 8 εκ των οποίων δεν βρήκε δίχτυα.
Εξέτισε ο Γκάμπρι Μαρτίνεθ (εξτρέμ, 33/7), αμφίβολος ο αμυντικός Μπαρθία (34/2). Μακροχρόνια απόντες ο χαφ Μπαέθα (7 συμ.) και ο επιθετικός Μαρτόν (16/3).