Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΟΣΕΡ - ΜΠΡΕΣΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Στην κόψη του ξυραφιού η συγκεκριμένη αναμέτρηση για τη γηπεδούχο Οσέρ. Σε οριακή βαθμολογική θέση, ανάμεσα σε μπαράζ και απευθείας υποβιβασμό, ψάχνει επιτακτικά μια νίκη για να πάρει ανάσα. Με μια σχετικά καλή εμφάνιση μπορεί να τα καταφέρει, απέναντι σε μια ελλιπή και χωρίς σπουδαίο βαθμολογικό κίνητρο, Μπρεστ. Επιλογή μας ο άσος του 2.35 στη Novibet.
Bet builder
X/1+Under 3,5
Ειδικά στοιχήματα
Σκορ πολλαπλής επιλογής 1-0, 2-0, 3-0
1ο γκολ μετά το 28:00
Κόκκινη κάρτα
ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΣΕΡ - ΜΠΡΕΣΤ
Facts Αγώνα
- Αγώνας για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
- Α’ ΓΥΡΟΣ (17η αγ.): Μπρεστ – Οσέρ 2-0.
- Οριακό προβάδισμα της Μπρεστ (13-14-14) βάσει συνολικής μεταξύ τους παράδοσης. Under 2,5 τα 11 από τα 15 πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια ανεξαρήτως έδρας και διοργάνωσης στις αναλύσεις στοιχήματος.
- 9-5-5 το αντίστοιχο ρεκόρ με γηπεδούχο την Οσέρ. Παρ’ όλα αυτά η Μπρεστ έχει φύγει νικήτρια απ’ αυτή την έδρα στις 2 από τις 4 τελευταίες επισκέψεις (1-1-2). Σε αυτά τα τέσσερα ματς σημειώθηκαν 2-3 γκολ.
- H Οσέρ έχει σκοράρει τις λιγότερες φορές από κάθε άλλη ομάδα εντός έδρας (10).
- Ισόπαλα έληξαν 14 ημίχρονα στα ματς της Οσέρ, που αποτελεί την πιο υψηλή επίδοση.
- Η Μπρεστ είναι μία από τις 4 ομάδες του πρωταθλήματος που δεν έχει κερδίσει παιχνίδι στο οποίο έχει δεχθεί πρώτη γκολ (0-1-5).
- Η Μπρεστ έχει σημειώσει 4 γκολ στο πρώτο 10λεπτο των φετινών παιχνιδιών, κορυφαία στη σχετική λίστα.
- Διαιτητής ο Χακίμ Μπεν Ελ Χατζ (μ.ο. 3,25 κιτ./ 0,25 κοκ./ 0,5 πεν.ανά ματς).
Δείτε τα προγνωστικά Γαλλία
Έμεινε για τέταρτη αγωνιστική μακριά από τις νίκες και η κατάσταση αρχίζει να ζορίζει επικίνδυνα για την Οσέρ του Κριστόφ Πελισιέ. Σταθερά στη 16η θέση των μπαράζ παραμονής, μετά και την ήττα 1-0 στη Μασσαλία από τη Μαρσέιγ την περασμένη αγωνιστική.
Είχε δύσκολη αποστολή εκ των προτέρων, όμως στάθηκε αρκετά καλά στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα. Περιόρισε τους γηπεδούχους στο α’ ημίχρονο, σε ένα διάστημα που δεν πέρασε τη μεσαία γραμμή πολλές φορές. Σαφώς πιο δύσκολο το έργο της όσο περνούσε η ώρα, καθώς η Μαρσέιγ απειλούσε όλο και περισσότερο.
Τελικά δέχθηκε το καθοριστικό γκολ στο 79’ μετά από ασθενή απόκρουση του γκολκίπερ Λεόν και κοντινό σουτ στην επαναφορά. Κατάφερε ωστόσο να αντιδράσει, βρήκε γκολ στο 87’ το οποίο όμως ακυρώθηκε μέσω var για «χέρι» στη δημιουργία της φάσης.
Έμεινε στο «μηδέν», παραμένει χωρίς γκολ στα τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς πρωταθλήματος. Το +2 από τη Ναντ με αγώνα περισσότερο (αφού η Ναντ δεν έπαιξε με την Παρί σεν Ζερμέν) είναι πάντα επίφοβο.
Εκτός αποστολής έμεινε ο Σι (αναπλ.γκολκίπερ) λόγω ασθένειας και οι Ελ Αζουζί (αμ.χαφ), Κουλιμπαλί (στόπερ) λόγω τραυματισμών. Αμφίβολος ο Μενσά (πλάγιος μπακ) που δεν προπονήθηκε όλη την εβδομάδα.
Τέλος στο θετικό σερί της Μπρεστ του κόουτς Ερίκ Ρουά. «Στάση Πριγκιπάτο» για την ομάδα της Βρετάνης που ηττήθηκε 2-0 από τη Μονακό. Διακόπηκε έτσι το αήττητο σερί των έξι αγωνιστικών (4 νίκες), το οποίο την έβγαλε μέχρι το πρώτο μισό της βαθμολογίας.
Μπήκε νωθρά στο παιχνίδι αυτό και της κόστισε. Μόλις στο 19’ η πρώτη επίσκεψη στα «καρέ» του γκολκίπερ Κουντέρ και το 1-0 από τη Μονακό. Φάση στην οποία είχε προηγηθεί και πέναλτι, αλλά ο διαιτητής έδειξε «πλεονέκτημα». Η συνέχεια ήταν ισορροπημένη με την Μπρεστ να χάνει ευκαιρία εξ επαφής στο 30’ για την ισοφάριση.
Στο ίδιο μοτίβο και το β’ ημίχρονο. Μοιρασμένη κατοχή μπάλας, όμως η Μονακό ήταν καλά οργανωμένη στα μετόπισθεν και δεν άφησε περιθώρια απειλής στην Μπρεστ. Σε όλο αυτό ήρθε και η αμυντική ολιγωρία στο 78’ να φέρει το 2-0 και να ολοκληρώσει τη μέτρια βραδιά.
Δεν ήταν καλή σε σύγκριση με τις προηγούμενες αγωνιστικές, ενδεχομένως να είχε πάρει αποτέλεσμα απέναντι σε λιγότερο ποιοτικό αντίπαλο. Με την ήττα αυτή έπεσε στη 10η θέση, όμως έχει ήδη πετύχει το φετινό στόχο.
Επιστρέφουν στην αποστολή οι Μαμά Μπαλντέ (φορ) και Λοκό (πλάγιος μπακ), που αναμένεται να πάρουν θέση βασικών έναντι των τραυματιών Σαρντονέ (βασικός στόπερ) και Αζόρκ (βασικός φορ), που έμειναν εκτός λόγω τραυματισμού.