Ξεκίνησε ιδανικά στη φιλοξενία του Παναθηναϊκού, παίρνοντας το προβάδισμα μόλις στο 10’ και έκτοτε, αξιοποιώντας και τη νωθρή είσοδο στο ματς των «πράσινων» δημιουργώντας κάποιες προϋποθέσεις για να απειλήσει περισσότερο. Οι πρωτοπόροι σταδιακά ισορρόπησαν και παρότι δεν δημιούργησαν ιδιαίτερες ευκαιρίες, κατάφεραν να ισοφαρίσουν πριν βγει το ημίχρονο.
Περισσότερο ισορροπημένο το δεύτερο, με τον Παναθηναϊκό όμως να εκμηδενίζει τις απειλές προς την εστία του, συνεχώς να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο και να είναι απειλητικότερος, κάτι που επικύρωσε βρίσκοντας δεύτερο και νικητήριο γκολ στο 86’ (1-2).
Τρίτη σερί ήττα για τους «κίτρινους» στο… έκτο ντεμπούτο ως υπηρεσιακός στην καριέρα του κόουτς Τερζή. Επίδοση που είναι η χειρότερή τους από το καλοκαίρι του 2020 (τότε είχαν μετρήσει 4 διαδοχικές στα πλέι οφ), έχουν υποστεί 5 ήττες στα 6 τελευταία ανεξαρτήτως διοργάνωσης και μοιραία οι κλυδωνισμοί ολοένα και συνεχίζονται.
Ο Βόλος απομακρύνθηκε στο +4, ενώ η φόρμα είναι τέτοια που δεν προσφέρει εγγυήσεις για τη διατήρηση της απόστασης από όσους βρίσκονται ακόμη μακριά, χωρίς άμεσες βλέψεις (και κυρίως περιθώρια) διεκδίκησης μιας θέσης στα πλέι οφ.
Κάτι που πάντως θα αρχίσει σίγουρα να μπαίνει ως ενδεχόμενο σε περίπτωση διεύρυνσης των αρνητικών σερί των Θεσσαλονικιών στην Κρήτη, μεταξύ αυτών και ένα που σχετίζεται με τις εκτός έδρας επιδόσεις τους: προέρχονται από 4 διαδοχικές ήττες στις εξόδους τους, χωρίς καν να σκοράρουν. Αν ηττηθούν από τον ΟΦΗ, θα δημιουργήσουν τη χειρότερη σχετική επίδοση των τελευταίων 19 χρόνων (το 2004 είχαν υποστεί 6 διαδοχικές εκτός έδρας ήττες).
Ο Άρης έχει να παίξει ως το τέλος της κανονικής περιόδου με: Ατρόμητο (εντός), Λαμία (εκτός) και ΠΑΣ Γιάννινα (εντός).