Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

31.08.20|12:55

Πάνος Γαρίδης Πάνος Γαρίδης

Προγνωστικά ΝΒΑ: Κόντρα στον κακό του δαίμονα το Μιλγουόκι

προγνωστικά-νβα-κόντρα-στον-κακό-του-δ-167092

Αρχίζει και η ημιτελική σειρά Μπακς-Χιτ στην Ανατολή, με τους πρώτους να δυσκολεύονται όταν αντιμετωπίζουν τους σκληρούς του Μαϊάμι. Με τη βοήθεια του χάντικαπ πάμε προς το διπλό, εμπιστευόμενοι και τον Μπάτλερ. Στους προημιτελικούς της Δύσης οι Ρόκετς θέλουν να τελειώνουν με την Οκλαχόμα, η οποία όμως θα είναι καλύτερη από προχθές – το ίδιο και ο Γκίλτζιους-Αλεξάντερ. Xθες πέρασε το διπλό του Ντένβερ και το over του Μάρεϊ, όχι όμως εκείνα των Γουόκερ και Τζορτζ. Οι Κλίπερς το τελείωσαν με τους Μάβερικς, αλλά δεν ξεπέρασαν τους 123 πόντους.

 

ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ – MAΪΑΜΙ (01:30)

εκκίνηση σειράς

@regular: 1-2

 

ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ: Δίχως να εντυπωσιάσουν, οι Μπακς σημείωσαν τέσσερις συναπτές νίκες επί του Ορλάντο μετά το άθλιο ξεκίνημά τους στη σειρά και με το 4-1 βρίσκονται στους ημιτελικούς της ανατολικής περιφέρειας.

Σταθερά με διαφορές λίγο πάνω από τους 10 πόντους επικρατούσαν της Μάτζικ και το προχθεσινό 118-104 ήρθε με τη διαφορά να έχει εκτοξευτεί στους 17 από το πρώτο ημίχρονο. Πρόσκαιρη η αντίδραση της ομάδας του Στιβ Κλίφορντ. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έβαλε 28 πόντους σε ισάριθμα λεπτά και κυρίως κατέβασε 17 ριμπάουντ, δίχως να έχει αντίπαλο στις ρακέτες. Νταμπλ-νταμπλ με αντίστοιχο 21-10, μοιράζοντας και 7 ασίστ, πραγματοποίησε ο εσχάτως ανεβασμένος Κρις Μίντλετον. Πρόβλημα προέκυψε στην τελευταία προπόνηση με τον Ερικ Μπλέντσο. Ο βασικός πόιντ γκαρντ «τράβηξε» τον δεξιό του προσαγωγό και δίνεται αμφίβολος.

 

MAΪΑΜΙ: Ξεκούραση και ανάκτηση δυνάμεων ή απορρύθμιση και απώλεια του μομέντουμ; Ιδού το ερώτημα σχετικά με την πολυήμερη απραξία της Χιτ, η οποία έχει φτάσει πλέον τη μία βδομάδα.

Στις 24 Αυγούστου το Μαϊάμι είχε «σκουπίσει» την Ιντιάνα, επικρατώντας της με 99-87. Η άμυνά του στάθηκε πάλι στο ύψος της και κράτησε τους Πέισερς κάτω από τους 90 πόντους, παραχωρώντας τους μάλιστα μόλις 11 βολές. Ο Γκόραν Ντράγκιτς των 23 πόντων πραγματοποιεί καταπληκτικές εμφανίσεις στα πλέι οφ και έχει φάει τη θέση στο «1» του Κέντρικ Ναν, ο οποίος πάντως επέστρεψε στο ροτέισιον και ίδρωσε για 14 λεπτά. Ο ηγέτης γκαρντ-φόργουορντ Τζίμι Μπάτλερ ξεπέρασε τους πόντους στον ώμο και θα αγωνιστεί κανονικά, ενώ ο Κρις Σίλβα υπέστη κάταγμα κόπωσης στο ηβικό οστό της λεκάνης και τέθηκε νοκ άουτ. Ούτως ή άλλως όμως ο νεαρός ψηλός δεν αγωνίζεται συνήθως.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το Μαϊάμι έχει τον τρόπο του με τους Μπακς και δεν είναι τυχαίο ότι το έχει νικήσει δις φέτος. Το έκανε και δίχως τον Μπάτλερ σε ένα παιχνίδι, το έκανε και παρόντος του ηγέτη του στο 105-89 του Μαρτίου. Συνήθως ο Ερικ Σπέλστρα κρατά χαμηλά και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, σήμερα πάντως περιμένουμε μεγάλη εμφάνιση από τον Ελληνα σταρ – το ίδιο και από τον Μπάτλερ, που έβαλε κατά σειρά στους Πέισερς 28, 18 και 27 πόντους, προτού περιοριστεί σε μόλις 23 λεπτά (6 π.) στο τελευταίο ματς, ένεκα και ενοχλήσεων. Ακόμα και με χάντικαπ 5,5 πόντων, η απόδοση του διπλού υπερδιπλασιάζει το ποντάρισμά μας.

 Tζίμι Μπάτλερ (Μαϊάμι): Over 20,5 πόντοι

 

 

ΟΚΛΑΧΟΜΑ – XIOΥΣΤΟΝ (04:00)

σκορ σειράς: 2-3

@regular: 2-1

 

ΟΚΛΑΧΟΜΑ: Κατέρρευσε στο δεύτερο ημίχρονο προχθές και σημειώνοντας 31 πόντους λιγότερους από τους Ρόκετς, βρίσκεται πλέον στο χείλος του αποκλεισμού. Την αδικεί πάντως το 114-80 και θέλει να βγάλει πάλι αντίδραση.

Οπως δηλαδή έκανε με το αρχικό 2-0 του Χιούστον και τους ισοφάρισε σε 2-2. Προ διημέρου διασώθηκε μονάχα ο Ντένις Σρέντερ των 19 πόντων, αλλά κι αυτός αποβλήθηκε με το που μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο, χτυπώντας σε ένα σκριν τον Πι Τζέι Τάκερ. Ο παλιός παίκτης του Αρη έριξε στον Γερμανό γκαρντ μια ανεπαίσθητη κουτουλιά και αμφότεροι πήραν τον δρόμο για τα αποδυτήρια, γλιτώνοντας ωστόσο (επίσης αμφότεροι) με ένα απλό πρόστιμο. Τα έσπασε με 7/46 τρίποντα η Οκλαχόμα και ειδικά ο Λούγκουεντζ Ντορτ είχε 0/9, με τις «ρουκέτες» να δίνουν προκλητικά το σουτ στον άτεχνο γκαρντ.

 

ΧΙΟΥΣΤΟΝ: Η’ του ύψους ή του βάθους οι Ρόκετς και στο πέμπτο ματς με την Οκλαχόμα εμφάνισαν το καλό τους πρόσωπο. Στις τρεις νίκες τους απέναντί της έχουν διαφορές 20,7 πόντων!

Με 114-80 διέλυσαν την ομάδα του Μπίλι Ντόνοβαν στην επανεμφάνιση του «σκουριασμένου» Ράσελ Γουέστμπρουκ (7 π. σε 24’), παίζοντας και αμυνάρα μετά την ανάπαυλα. Στους 35 πόντους περιόρισαν τους αντιπάλους τους σε αυτό το διάστημα, με τον Τζέιμς Χάρντεν να σταματά στους 31. Πάνω απ’ όλα, ο αριστερόχειρας σούτινγκ γκαρντ ήταν τρομερά οικονομικός, έχοντας 11/15 εντός παιδιάς. Σούπερ με 22 πόντους και 7 ριμπάουντ κι ο φόργουορντ-σέντερ Ρόμπερτ Κόβινγκτον. Ο Ολ Σταρ πόιντ γκαρντ Γουέστμπρουκ είχε χρονικό περιορισμό συμμετοχής και λογικά ούτε σήμερα θα ξεπεράσει τα 26-28 λεπτά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν γίνεται να έχουν ξανά 0/16 τρίποντα οι Ντορτ, Γκαλινάρι και Γκίλτζιους-Αλεξάντερ. Ειδικά ο τελευταίος είναι μια χαρά σκόρερ και όποτε τον έχουμε εμπιστευτεί, μας έχει δικαιώσει. Στην τρέχουσα σειρά ο υψηλόσωμος γκαρντ έχει ρίξει και 31άρα και 23άρα, συνεπώς τον περιμένουμε να ξεπεράσει τους 20 πόντους σε αυτό το ματς δίχως αύριο για την Οκλαχόμα. Το πιθανότερο είναι οι Ρόκετς να φτάσουν στο 4-2 και την πρόκριση, τούτη τη φορά όμως με μεγαλύτερο ζόρι. Κοινώς, άσος με χάντικαπ στους 7,5 πόντους.

Σέι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ (Οκλαχόμα): Over 20,5 πόντοι

 

ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ  – MAΪΑΜΙ 2 (5,5)  2.11   Pamestoixima.gr
ΟΚΛΑΧΟΜΑ – XIOΥΣΤΟN     1 (7,5) 1.78 Novibet

 

Παύλος Δεπόλλας

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip